Ce nu refuză Simona Halep niciodată. Campioana nu se poate abține

Marian Cărăvan 12.11.2020, 15:27
Ce nu refuză Simona Halep niciodată. Campioana nu se poate abține

Simona Halep a răspuns unei provocări și, spre deliciul iubitorilor tenisului, a rezultat un dialog savuros. Campioana noastră a dat dovadă de spontaneitate.

De la ce nu se poate abține Simona Halep. Răspunsul sincer oferit de campioană

Simona Halep e deja cu gândul la viitorul sezon competițional, după atitpicul an 2020. În așteptarea viitoarelor turnee la care și-a propus să participe, campioana noastră a răspuns provocării venite din partea publicației Tennis Channel. Astfel, Simona Halep a devenit protagonista unui interviu-fulger și a dat dovadă de spontaneitate. Mereu cu vorbele la ea, Simona Halep a oferit răspunsuri savuroase.

Simona a dezvăluit și cum se manifestă când e singură la volan. Ei bine, atunci are curajul de a fredona melodiile de la radio.

„Nu cânt niciodată când este cineva în maşină cu mine. Când sunt singură, mai cânt. În special piese româneşti pentru că sunt mai uşoare”, a spus Simona Halep.

Campioana noastră a dezvăluit un secret legat de preferințele sale culinare. Ce nu refuză Simona Halep niciodată. Se regăsește mereu în meniul zilei. „Micul dejun – omletă cu şuncă şi brânză şi nişte pâine cu Nutella”.

Simona Halep a invins noul coronavirus
Simona Halep a invins noul coronavirus

Simona Halep a învins noul coronavirus

Pentru Simona Halep au venit și vești bune, după ce la sfârșitul lunii octombrie anunțase că este infectată cu noul coronavirus. Campioana noastră a intrat în autoizolare și după câteva zile s-a testat din nou. Ei bine, după zece zile, Simonei Halep i s-a confirmat că testul pentru COVID-19 este negativ. Prin urmare, sportiva poate ieși acum din izolare. Simona Halep, o luptătoare de felul ei, a ținut să le mulțumească într-un fel aparte medicilor. Medici care luptă cu acest inamic invizibil. Și care au ajutat-o în ultimele zile și pe Simona Halep.

Ocupanta locului 2 WTA a ținut să transmită, prin intermediul rețelor de socializare, un mesaj de mulțumire pentru medicii care au sprijinit-o în aceste zile în care s-a confruntat cu temutul virus. Simona Halep s-a fotografiat alături medicii de la „Matei Balș”, cărora le transmite public mulțumirile sale.

„Mulțumesc echipei de la «Matei Balș» pentru întregul suport depus în această perioadă”, a transmis Simona Halep.

Simona Halep încheie sezonul 2020 pe locul 2 în clasamentul WTA, cu 7.255 de puncte.

În 2020, Simona Halep a câștigat trei turnee consecutive la rând, Dubai, Praga și Roma. S-a oprit în optimi la Roland Garros, turneul de Grand Slam unde era favorita numărul 1. A fost învinsă de Iga Swiatek, sportivă care avea în cele din urmă să se impună la Openul Franței.

Urmăriți Impact.ro și pe