Simona Halep, infectată cu Covid-19. Cum se simte campioana noastră

Marian Cărăvan 31.10.2020, 14:41
Simona Halep, infectată cu Covid-19. Cum se simte campioana noastră

Noul coronavirus nu ține cont de nimeni. Și Simona Halep este infectată cu Covid-19. Campioana noastră a făcut anunțul pe rețelele sociale, comunicând și cum se simte.

Cum se simte Simona Halep după ce a fost infectată cu Covid-19

Simona Halep a făcut un anunț șoc pe rețelele de socializare. Campioana noastră este și ea infectată cu Covid-19, virusul care a făcut ravagii în întreaga lume în acest an. Simona Halep a dezvăluit și cum se simte, liniștindu-și în acest fel fanii.

„Salutare, tuturor! Am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Și antrenorul Darren Cahill se află în izolare, într-un hotel din Sydney. Simona Halep se interesează de situația antrenorului ei chiar și la 4 dimineața. A mărturisit asta chiar antrenorul australian.

„Am primit un apel de la Simona în urmă cu trei zile, atunci când a văzut filmuleţul pe care l-am postat din camera de hotel, în carantină. M-a sunat la 4 dimineaţa, ora României, s-a gândit la mine şi la situaţia de aici”, a dezvăluit Darren Cahill la postul de radio australian Sen 1116, potrivit ProSport.ro.

Simona Halep este infectata cu noul coronavirus

Simona Halep, trei turnee consecutive câștigate în atipicul an 2020

Simona Halep a parcurs un an 2020 atipic, dar cu câteva realizări. A câștigat trei turnee consecutive, la Dubai, Praga și Roma și era pe punctul de a-și trece în palmares și al doilea titlu la Roland Garros.

Deși era principala favorită, Simona Halep s-a oprit în optimi la Roland Garros 2020. Aventura Simonei Halep s-a încheiat în optimi, acolo unde a dat peste Iga Swiatek. Jucătoarea din Polonia s-a impus în două seturi, 6-1, 6-2. Ulterior, avea să și câștige turneul. Până la acel meci, de pe 4 octombrie, Simona Halep câștigase toate meciurile de la Roland Garros în minimum de seturi. Au fost victorii cu Sara Sorribes Tormo (6-4, 6-0), Irina Begu (6-3, 6-4) și Amanda Anisimova (6-0, 6-1).

„Principala favorită la câștigarea Roland Garros, Simona Halep, a cedat în optimi, scor 1-6, 2-6, în fața polonezei Iga Swiatek, 19 ani. Acum că româncă a fost eliminată, oricine poate câștiga turneul. Tornada poloneză a șters încrederea Simonei Halep, care venea după 17 victorii consecutive și trei titluri cucerite”, a scris L’Equipe, după eliminarea Simonei Halep de la Roland Garros.

Simona Halep încheie sezonul 2020 pe locul 2 în clasamentul WTA, cu 7.255 de puncte. Acum speră să treacă cu bine peste această încercare și să-și reia activitatea normală. Primul turneu la care ar urma să participe ar fi Australian Open, în ianuarie 2021.

 

Urmăriți Impact.ro și pe