SURPRIZĂ. Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 2-6, în optimi la Roland Garros 2020. Simona Halep, de nerecunoscut

Marian Cărăvan 04.10.2020, 13:16
SURPRIZĂ. Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 2-6, în optimi la Roland Garros 2020. Simona Halep, de nerecunoscut

Simona Halep o întâlnește azi pe Iga Swiatek, în optimile turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

UPDATE ora 13:16. Game, set și meci Iga Swiatek! S-a încheiat Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 2-6 și jucătoarea din Polonia produce marea surpriză de la Roland Garros, eliminând-o pe principala favorită. O oră și opt minute a durat meciul dominat categoric de jucătoarea din Polonia.


Simona Halep speră în continuare, deși Iga Swiatek domină autoritar. Campioana noastră și-a valorificat serviciul și a redus din diferență. E 5-2 pentru Swiatek, în setul secund. Jucătoarea din Polonia urmează la serviciu. Servește pentru câștigarea meciului și calificarea în sferturi.


Simona Halep – Iga Swiantek 1-6, 1-5. Jucătoarea din Polonia a pus-o în evidentă dificultate pe campioana noastră.


Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 1-4. Consum mare de energie de ambele părți. Un set secund mult mai echilibrat și mai intens decât primul. Dar visul Simonei de a ajunge din nou în finală la Roland Garros e foarte aproape de a fi spulberat.


Iga Swiatek își valorifică serviciul cu mare lejeritate și conduce cu 3-1 în setul 2. E tot mai aproape de o mare surpriză în optimi la Roland Garros 2020.


Un game intens, de peste 7 minute, Simona Halep a echilibrat disputa și a întrerupt seria de game-uri câștigate de jucătoarea din Polonia. Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 1-2.


Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 0-2.


Jucătoarea din Polonia a început bine și setul 2. Debut cu break în actul secund. Este Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 0-1. Simona Halep dă semne de nervozitate. Campioana noastră este dominată clar.


SET Iga Swiatek! Jucătoarea din Polonia a câștigat primul set cu 6-1, în doar 24 de minute.


Un nou break Iga Swiatek. Jucătoarea din Polonia servește pentru câștigarea primului set.


Simona Halep – Iga Swiatek 4-1. Jucătoarea din Polonia a revenit de la 0-30 în acest game.


Primul game câștigat de Simona Halep în acest meci din optimi, la Roland Garros 2020. Este Simona Halep – Iga Swiatek 3-1.


Este 3-0 pentru Iga Swiatek în primul set. Simona Halep e fără replică. Au trecut opt minute din meci.


Break Iga Swiatek. Jucătoarea din Polonia conduce cu 2-0 în primul set.


UPDATE. Iga Swiatek își valorifică serviciul și câștigă primul game al meciului. Simona Halep – Iga Swiatek 0-1.


Simona Halep – Iga Swiatek live stream optimi Roland Garros 2020

Simona Halep continuă aventura la roland Garros 2020. În optimile de finală ale turneului din capitala Franței o întâlnește pe poloneza Iga Swiatek. Cele două sportive s-au întâlnit în aceeași fază a competiției și anul trecut, la Roland Garros.

La ediția din 2019, Simona Halep s-a impus după doar 45 de minute în fața jucătoarei din Polonia, scor 6-1, 6-0.  Acum, Simona Halep și Iga Swiatek se întâlnesc din nou, într-un moment în care campioana noastră este într-o formă de zile mari.

Simona Halep, principala favorită la Roland Garros 2020, a câștigat toate meciurile de până acum în două seturi, cu Sara Sorribes Tormo (6-4, 6-0), Irina Begu (6-3, 6-4) și Amanda Anisimova (6-0, 6-1). De partea cealaltă, Iga Swiatek a ajuns în optimi la Roland Garros 2020 după ce a trecut de Marketa Vondrousova (6-1, 6-2), Su-Wei Hsieh (6-1, 6-4) și de Eugenie Bouchard (6-3, 6-2).

Meciul Simona Halep – Iga Swiatek live video optimi Roland Garros va fi de la ora 12:00, transmis pe Eurosport și în format live blog pe Impact.ro.

Simona Halep - Iga Swiatek live video optimi Roland Garros 2020. Ora de start
Simona Halep – Iga Swiatek live video optimi Roland Garros 2020. Ora de start

Simona Halep îi provoacă frisoane adversarei din optimi

Simona Halep și Iga Swiatek se întâlnesc din nou în optimi la Roland Garros, după ce anul trecut, în aceeași fază a competiției, campioana noastră a spulberat-o pe sportiva din Polonia. A fost atunci 6-1, 6-0, după un meci care a durat doar 45 de minute. Acum poloneza speră să nu mai fie la fel de stresată ca anul trecut și să-i poată pune probleme campioanei noastre.

„Dacă joc împotriva Simonei din nou, sper doar ca meciul să dureze mai mult decât anul trecut, deoarece au fost doar 40 de minute. Am fost foarte stresată. Următorul meu obiectiv e să mă asigur că joc cel mai bun tenis al meu”, a spus Iga Swiatek, citată de Reuters.com.

Iga Swiatek este acum pe locul 53 WTA. Cea mai bună poziție ocupată în clasamentul WTA a fost 48.

Meciul Simona Halep – Iga Swiatek live video optimi Roland Garros 2020 va fi azi primul pe Philippe Chatrier. Confruntarea va începe la ora 12:00 și va fi transmisă la Eurosport și în format live blog pe Impact.ro.

Simona Halep este principala favorită la Roland Garros 2020 și dacă va triumfa, va reveni pe prima poziție în clasamentul WTA.

Andreea Vasile, protagonista comediei Ramon, face dezvăluiri
Urmăriți Impact.ro și pe