EXCLUSIV

Ce nu mai fac Adela Popescu şi Radu Vâlcan de când au trei copii. Prezentatoarea a recunoscut: „Ultima oară a fost acum doi ani” EXCLUSIV

Andreea Archip 20.07.2022, 22:35

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au îndeplinit visul de a avea o familie cu mulți copii. Cei doi au trei băieți și au fost nevoiți să renunțe la multe tabieturi și să se plieze pe nevoile copiilor. Escapadele lor în doi au rămas momentan doar amintire, ultima fiind bifată în Dubai, în urmă cu doi ani. Actrița și prezentatoarea a făcut dezvăluiri într-un interviu acordat Impact.ro.

Adela Popescu este o mamă fericită, dar recunoaște că nu e deloc simplu să facă față provocărilor la care o supun cei trei copii. Prin urmare, atât ea, cât și Radu Vâlcan au ajuns la concluzia că sunt în formulă completă.

„Da, fără discuție. Nu mai, gata! Îmi permite organismul, pentru că am născut natural, nu am avut nicio complicație, cu vârsta sunt la limită, dar e foarte greu de gestionat totul. Noi suntem totuși niște oameni activi, avem joburi”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Adela Popescu.

Cum s-a schimbat relația de cuplu de când au 3 copii

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt la fel de îndrăgostiți ca și la începuturile relației lor, deși timpul doar pentru ei s-a redus considerabil.

„E efectiv greu de gestionat programul: Ia-l tu, ba ia-l tu! A adormit, nu a adormit! Hai, coboară că vreau să ne uităm la un film! Nu pot că a adormit și mi s-a făcut somn!. Adică nu mai avem timp așa să ne construim relația aceea, acum cum prindem câte un pic de timp, printre momente, dar cu siguranță suntem ok.

Nu este greu din punct de vedere al relației sentimentale, cât este efectiv de cum reușim să ne împărțim timpul, astfel încât să îndeplinim nevoile tuturor copiilor și ale noastre de cuplu”, ne-a povestit vedeta Pro TV.

Ce nu mai fac Adela Popescu si Radu Valcan de cand au trei copii
Radu Valcan si Adela Popescu

De doi ani nu au mai plecat singuri în vacanță

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au schimbat radical prioritățile de când sunt părinți. În afară de angajamentele profesionale, cei doi nu își permit să lipsească multe ore de acasă.

„Escapade în doi nu am avut. Am avut la un film sau la un teatru sau la o întâlnire cu prietenii, dar destul de rar. Altfel, escapadele noastre în doi sunt după ce adorm copiii și coborâm în living și, de multe ori, stăm amândoi în liniște, bem un pahar de vin. Alea sunt escapadele noastre în doi”, ne-a spus prezentatoarea TV.

Ultima vacanță alături de tatăl copiilor săi, vedeta Pro TV a bifat-o în urmă cu doi ani.

„Ultimul city break în doi a fost în Dubai, când Andrei avea un an și 7 luni. Cu acea ocazie l-am și înțărcat și la câteva luni după aceea am și rămas gravidă iar. Deci acum aproape 2 ani”, și-a amintit Adela Popescu.

Prezentatoarea TV și-a încheiat misiunea la „Vorbește lumea” în acest sezon, dar nu pleacă în vacanță. Vedetei i s-a dat pe mână formatul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe care îl va prezenta cu Cabral și ale cărui filmări se vor desfășura în Republica Dominicană. Pe perioada verii, emisiunea „Vorbește lumea” continuă în noua formulă, respectiv cu Cosmina Păsărin, Majda și Emily Burghelea ca gazde.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe