Ce noroc ai în dragoste, în funcție de cifra destinului. Nativii care fac greșeli enorme

Iancu Andreea, Coteț Alexandru 12.05.2021, 16:22
Ce noroc ai în dragoste, în funcție de cifra destinului. Nativii care fac greșeli enorme

Cei care își doresc să întâlnească sufletul pereche au la îndemână un nou instrument, pus la dispoziție de astre. Cifra destinului este cea care îți poate arăta ce noroc ai în dragoste, în funcție de informațiile pe care aceasta le indică. Astfel, nativii își pot ajusta acțiunile și atitudinea vizavi de persoana iubită sau de către viitorul partener, analizând câteva dintre caracteristicile dezvăluite de cifra destinului. Aceasta ne poate ajuta să ne cunoaștem mai bine pentru a putea gestiona relațiile de cuplu într-un mod benefic.

Ce noroc ai în dragoste, în funcție de cifra destinului. Astrele dezvăluie aspecte neștiute despre tine

Cifra destinului reprezintă o sumă a cifrelor care formează data nașterii și poate fi calculată cu ușurință folosind metoda susținută de numerologul Mihai Voropchievici. Acesta a explicat, de asemenea, ce reprezintă fiecare dintre rezultatele obținute, în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, făcând o diferență între femei și bărbați. Așadar, pentru a afla care este cifra destinului pentru tine, adună cifrele care formează ziua, luna și anul nașterii tale, până când obții o singură cifra. De exemplu, 2 + 4 + 1+ 0 + 1 + 9 + 8 +6 = 31; 3 + 1 = 4, așadar cifra destinului pentru cei născuți pe 24 octombrie 1986 este 4.

Cifra destinului îți poate dezvălui ce noroc ai în dragoste
Cifra destinului îți poate dezvălui ce noroc ai în dragoste

Care este semnificația fiecărei cifre a destinului în parte

1 – Cifra destinului 1 este caracteristică persoanelor atractive, incitante, care pot cuceri pe cineva cu ușurință. Totodată, acești nativi sunt greu de mulțumit când vine vorba de un partener, fiind extrem de pretențioși. Ei au nevoie de multă dragoste, în mod constant, pe care dacă nu o regăsește în cuplu o va căuta în altă parte. În cazul doamnelor cu cifra destinului 1, acestea au tendința de a deveni masculul din relație, dominând totul. Pentru a-și găsi fericirea, acești nativi ar trebui să apeleze la flexibilitate.

2 – Nativii a căror cifră a destinului este 2 sunt extrem de organizați și stricți, dorindu-și alături un partener rafinat, cu gusturi fine, blând și mai puțin autoritar. Pe de altă parte, latura sexuală nu este atât de apreciată în acest caz, însă pot ajunge să strice relații armonioase din pricina încăpățânării. Cheia fericirii în cazul lor este renunțarea la temperamentul nevrotic.

3 – Cei care au cifra destinului 3 sunt atenți la farmecul personal al celor din jur și astfel se îndrăgostesc ușor. Totuși, acești nativi își doresc o relație de lungă durată, stabilă, fiind însă dispuși să nu aleagă un partener cu aceleași interese. Ei își doresc o persoană care să le înțeleagă nevoia de libertate, fiind genul care își dorește să facă mereu ceea ce vrea. Femeile cu cifra destinului 3 sunt în căutare de ceva mai bun în mod constant și adesea fac și greșeli. Bărbații cu această caracteristică sunt sociabili, comunicativi, șarmanți însă au tendința spre frivolitate. Cheia fericirii în cazul acestor persoane este reciprocitatea.

4 – Nativii cu cifra destinului 4 își doresc o familie perfectă, căutând persoana potrivită după un anumit tipar. Femeia cu această caracteristică este practică și rațională, dar uneori, din prea multă rațiune, reușește să își strice căsnicia. Bărbatul, de asemenea. Pentru acești nativi, cheia fericirii este renunțarea la suspiciuni.

Cifra destinului îți poate dezvălui ce noroc ai în dragoste
Află ce spune cifra destinului despre norocul tău în dragoste

5 – Cei care au cifra destinului 5 pot fi considerați nebunii zodiacului, fiind ghidați de o cifră care le dă curaj, însă cu greu reușesc să își găsească partenerul pe placul lor. Pentru că după vârsta de 30 de ani își manifestă tot mai mult tabieturile, acești nativi ar face bine să se căsătorească înainte de împlinirea acesteia. Totodată, egoismul este și el caracteristic acestor nativi. Cheia fericirii în cazul lor este reciprocitatea și căsătoria timpurie.

6 – Nativii cu cifra destinului 6 își doresc o dragoste după propriul tipar, simțind nevoia de confort, bani din partea partenerului ideal. Materialismul lor duce unori viața la un grad aproape de imposibil. Pentru a-și găsi fericirea, acești nativi ar trebui să renunțe la căutări iluzorii și să accepte ceea ce li se oferă.

7 – Dacă te numeri printre nativii care au cifra destinului 7, ai face bine să accepți ceea ce persoana de lângă tine are de oferit, mai ales dacă îți dă de înțeles din primele priviri că te vrea. Acești nativi pot oferi o bogăție sufletească celor din jur și o dragoste de neimaginat.

8 – Cifra destinului 8 este caracteristică persoanelor care se căsătoresc de foarte tinere. De asemenea, aceștia sunt nativi care nu obișnuiesc să recunoască nici măcar atunci când au greșit. Pentru a găsi fericirea în cazul lor, este nevoie să renunțe la lucrurile imaginate și la scenariile din minte.

9 – Acești nativi se dedică în totalitate dragostei, beneficiând de impulsuri mai pronunțate decât în cazul celor cu cifra destinului 8. Fericirea, în cazul lor, este să aleagă cu înțelepciune, după un proces de gândire.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...