Totul despre cifra destinului în căsătorie. Evenimentul trebuie planificat în funcție de data nașterii

Iancu Andreea 25.11.2020, 14:25
Totul despre cifra destinului în căsătorie. Evenimentul trebuie planificat în funcție de data nașterii

Se spune că sufletele pereche se vor întâlni la un moment dat în viață, însă o mare influență asupra propriului destin o au cifrele. Căsătoria, de exemplu, poate fi planificată în funcție de date exacte precum data și anul nașterii fiecăruia dintre parteneri. Pentru a afla care este cifra destinului în căsătorie poți urma o formulă simplă, care îți dezvăluie când este momentul perfect pentru a oficializa o relație sentimentală.

Cum calculezi cifra destinului în căsătorie. Ai nevoie de data nașterii și de anul personal

Pentru a putea calcula cifra destinului în căsătorie trebuie să ții cont de data de naștere completă. Astfel, se însumează cifrele din componența datei de naștere împreună cu anul personal până ajungem la o singură cifră. Drept exemplu, puteam lua o dată de naștere oarecare: 17.10.1991. Se vor aduna toate cifrele astfel (1+7+1+0+1+9+9+1= 29) până rezultă un număr format dintr-o cifră (2+9=11; 1+1=2).

Pe de altă parte, este nevoie să calculăm și anul personal pentru a stabili când este momentul propice pentru căsătorie. Acesta se calculează simplu, adunând cifrele anului în care ne aflăm, respectiv 2020. Anii benefici pentru găsirea unui partener și pentru oficializarea unei relații printr-o căsătorie sunt 2, 3 sau 6. Dacă însă ne află în unul dintre acești ani și lucrurile nu par să se îndrepte către o relație serioasă, ar trebui să analizăm în amănunt ce probleme ne împiedică. Pot exista blocaje pe anumite lecții karmice ori chiar și serii numerice care să predispună la relații nereușite.

Află când urmează să îți oficializezi relația în funcție de cifra destinului în căsătorie foto - Pexels
Află când urmează să îți oficializezi relația în funcție de cifra destinului în căsătorie
foto – Pexels

Cum planifici căsătoria în funcție de cifra destinului

Destinul 1

Atunci când te afli într-un an personal 2, 3 sau 6, trebuie să fi ajuns la vârsta de 28 sau 37 de ani pentru a întâlni sufletul pereche. Dacă totuși ai trecut de aceste vârste, ar fi cazul să te gândești la modul în care îl percepi pe celelalt. Un partener de viață nu este un colaborator de business, iar asta trebuie să înveți până când vei da ochii cu marea dragoste.

Destin 2

În intervalul 20-29 de ani ar trebui să întâlnești marea iubire sau să te căsătorești. Totuși, există posibilitatea să nu fi realizat asta până la una dintre aceste vârste iar motivul se află la tine. Ar trebui să renunți la dependența față de partener și să te bazezi pe propriile puteri. Ele îți vor aduce relația sentimentală dorită.

Destin 3

Dacă te afli într-un an personal 2, 3 sau 6, ține cont dacă te regăsești în jurul vârstei de 21-30 sau 39 de ani. Ai putea întâlni marea iubire în această perioadă sau chiar te-ai putea căsători cu perechea ta. În cazul în care încă nu ai simțit fiorii marii iubiri ar putea fi din vina sarcasmului sau tendinței de visător pe care o ai. Este nevoie să revii cu picioarele pe pământ și să renunți la idealuri de neatins. De asemenea, evită să manipulezi și să controlezi în relația de cuplu.

Destin 4

Ai nevoie de mai multe sentimente și mai puține înclinații de detectiv într-o relație de iubire. Poți întâlni marea dragoste în jurul vârstei de 22-31 de ani, mai ales dacă te afli într-un an personal 2, 3 sau 6. Dacă vei renunța la obsesia de a fi în siguranță într-o relația ai putea să descoperi sentimente intense. În cazul în care te confrunți cu blocaje în sfera căsătoriei și a relațiilor sănătoase, de lungă durată, va fi nevoie să îți rezolvi problemele înainte de o căsătorie.

Destin 5

Cei care au cifra destinului în căsătorie 5 ar putea fi dificil de înțeles. Au nevoie de mai multă libertate și opțiuni, apreciând diversitatea. Totuși, dacă nu va avea ocazia să se plictisească într-o relație, se va transforma într-un partener fidel. Ai putea să te căsătorești în jurul vârstelor de 22-32 sau 43 de ani, dacă te afli în anul personal 2, 3 sau 6. Mare grijă la dependența de partener, care pe mulți îi poate alunga din viața ta.

Destin 6

Este foarte psoibil să te fi căsătorit deja de la 18-20 de ani și ai și divorțat de două sau trei ori până în prezent. Îți dorești să aparții unei familii și te bucură energia aceasta, însă ai probleme în a gestiona posesivitatea, controlul și gelozia. Astfel, te vei trezi divorțat până la 60 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...