Ce meserie are şi câţi bani câştigă mama lui George Simion. Liderul AUR, mărturisire neaşteptată

Nicu Stan 09.02.2022, 09:06
Ce meserie are şi câţi bani câştigă mama lui George Simion. Liderul AUR, mărturisire neaşteptată

S-a aflat ce meserie are şi câţi bani câştigă mama lui George Simion. Liderul AUR a făcut o mărturisire neaşteptată despre mama lui, dar a spus și cum trăiește el din salariul din parlamentar, în contextul în care donează 90% din el. Liderul AUR spune că se ajunge cu banii și că ar trebui să fie mai puțini parlamentari.

Geroge Simion, dezvăluiri despre mama lui. Ce muncește și câți bani câștigă

George Simion, vicepreședinte AUR, a dezvăluit, marți, ce venituri are mama lui, dar și cu ce factură de energie electrică uriașă s-a trezit femeia.

George Simion a dezvăluit că mama lui lucrează ca economist și are un venit de 2.300 de lei. În acest context, femeia a primit o factură de curent de 2500 de lei. De altfel, acesta este și unul dintre motivele pentru care liderul AUR este tare supărat pe situația scumpirii gazelor și energiei electrice.

Virgil Popescu, bruscat de George Simion
Virgil Popescu, bruscat de George Simion

Cu câți bani ar trăi George Simion pe lună

„Și de asta, și că a venit mama să-mi arate factura pe care o primește și mama câștigă foarte puțin. 2.500 de lei i-a venit”, a declarat George Simion la Antena 3.

Pe de altă parte, Geroge Simion a făcut declarații despre cum se descurcă cu banii, în contextul în care donează 90% din salariul de parlamentar. Astfel, vicepreședintele AUR susține că trăiește cu circa 2000 de lei pe lună.

George Simion vrea să se mai taie din numărul de parlamentari

„Rămân cu aproape de 2.000 de lei, dar un parlamentar mai are 28.000 de lei sumă forfetară, 4.600 de lei pentru chirie (bani care merg la chirie și pentru cabinetul parlamentar). Mai am diurnă 4.000 de lei. Păi, faceți un calcul că se ajunge undeva la 12.000 de euro, în mână, pentru fiecare parlamentar. Eu zic că trebuie să mai tăiem din parlamentari”, a mai spus George Simion.

Supărat din cauza facturilor mari primite de către români, printre care și mama lui, George Simion a răbufnit și l-a luat de gât și i-a adresat vorbe urâte ministrului Energiei, Virgil Popescu, chiar în plenul parlamentului, în timp ce încerca să țină un discurs de la tribuna parlamentară.

George Simion, dosar penal după bruscarea ministrului Energiei

Parchetul General a anunțat că a deschis un dosar penal în cazul incidentului violent din Parlament.

„Îmi pare rău pentru că nu trebuia să mă duc să strigăm, în același timp, la microfon. Nu pot să îmi cer, în fața unui hoț, scuze. Sunt de acord cu orice sancțiune și mi se pare justificată, dar voi spune adevărul, un hoț e hoț. Trebuie să fiu sancționat, dar nu îmi pare rău. Nu e nicio agresiune, că nu i-am făcut nimic. Am pus mâna pe el. M-a deranjat faptul că e un hoț și i-am spus că e un hoț. Vorbesc în numele a milioane de români”, a declarat George Simion după incidentul din Parlament.

Urmăriți Impact.ro și pe