Ce meserie are, de fapt, Ramona Olaru. Nu ţi-ai fi imaginat-o niciodată aşa pe vecina de la Neatza

Stan Filon 18.06.2021, 16:15
Ce meserie are, de fapt, Ramona Olaru. Nu ţi-ai fi imaginat-o niciodată aşa pe vecina de la Neatza

Ramona Olaru nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este vecina de la ”Neața cu Răzvan și Dani” și de multe ori este victima glumelor celor doi prezentatori de televiziune. Aceștia o mai iau peste picior pe frumoasa blondină, însă o apreciază foarte mult. De curând însă, Răzvan Simion a spus ce profesie are, de fapt, Ramona Olaru.

Ce meserie are, de fapt, Ramona Olaru

Ramona Olaru nu are niciun studiu în ceea ce privește televiziunea, însă face o treabă minunată la matinalul Antenei 1, unde este foarte apreciată de fanii emisiunii, cât și de cei doi prezentatori. Frumoasa prezintă meteo în cadrul emisiunii, dar ne-am obișnuit s-o vedem dansând de multe ori în cadrul matinalului. Cu toate acestea, Ramona Olaru este tobă de carte.

Ramona Olaru a terminat Facultatea de Agronomie şi are un master în Inginerie. A spus chiar că de-asta merge ea bine pe tocuri, deoarece a mers mult pe brazdă, unde a căpătat experiență. ”Eu pot să îți plantez porumb. Eu m-am mutat mai pe câmp, ca să nu uit de unde am plecat. Am căutat liniște. E pământ, nu am nimic. Eu vreau să plantez porumb primăvara asta și o să vorbesc cu vecinii mei. Eu merg bine pe tocuri ca am mers mult pe arătură”, spunea Ramona Olaru.

Ce meserie are, de fapt, Ramona Olaru
Ce meserie are, de fapt, Ramona Olaru

Ce diplomă are Ramona Olaru

Ei bine, mondena a fost dată de gol însă de Răzvan Simion, care a spus la ce se mai pricepe Ramona Olaru. Sau cel puțin ce diplomă mai are frumoasa blondină, deoarece nu știm cât de bine practică această meserie. Prezentatorul a spus despre vecina sa că este certofocată ca patiser, iar Olaru a confirmat imediat.

Frumoasa vecină cu picioare care parcă nu se mai termină a fost nevoită să muncească de mică, deoarece i-a plăcut mereu să fie independentă din punct de vedere financiar. Așa se face că Ramona a muncit încă de la vârsta de numai 12 ani,după cum a recunoscut chiar ea.

”Muncesc de la 12 ani. Eram picol la un restaurant, la mine în Călărași, adică ajutam un ospătar să își facă treaba. Mergeam în vacanțele de vară de cele mai multe ori, atunci aveam liber aproape trei luni. Părinții mei au fost de acord, pentru că nu aveau posibilități, astfel încât să mă oprească și să-mi spună „Îți dăm noi bani”, spunea frumoasa asistentă de la ”Neatza”, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...