Ce meserie avea Mihaela Rădulescu, înainte să fie prezentatoare. Se întâmpla chiar după Revoluţie

Ana Anitoiu 09.06.2021, 17:37

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Însă, puțini știu ce meserie avea vedeta înainte de a-și începe cariera în televiziune. Se întâmpla chiar după Revoluție, înainte ca ea să devină celebră.

Ce meserie avea Mihaela Rădulescu, înainte de a deveni prezentatoare TV

Meseria Mihaelei Rădulescu de dinainte de a deveni prezentatoare TV ar putea să surprindă multe persoane. Vedeta, originară din Piatra Neamț, acum în vârstă de aproape 52 de ani, pe care îi va împlini pe 3 august, a trecut prin unele momente dificile înainte de a debuta în televiziune, în anul 1994, la Tele 7abc.

La Revoluția din decembrie 1989, prezentatoarea era o tânără de 20 de ani. Pe atunci, cu mult timp înainte de a avea vreo avere, Mihaela Rădulescu se străduia să își câștige traiul. Născută într-o familie modestă, vedeta a devenit șefă de cabinet la Senatul României, dar și instructor de fitness și taximetrist.

Ce meserie avea Mihaela Radulescu, inainte sa fie prezentatoare
Mihaela Radulescu

Cum a lucrat Mihaela Rădulescu în afara legii

Meseria Mihaelei Rădulescu din perioada în care ea era studentă la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport (IEFS), taximetria, era făcută de vedetă în afara legii. Abia după Revoluție, prezentatoarea a obținut o autorizație.

”În perioada în care eram studentă la IEFS, câştigam un ban în plus făcând pe şoferiţa de taxi prin Regie. Nu luam decât bătrâni şi femei. Opream Oltcitul personal lângă ei şi întrebăm: «Nu vreţi să vă duc eu?». Eram «ilegalistă», nu aveam acte pentru aşa ceva. Abia după Revoluție mi-am luat autorizaţia de taximetrist”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, nevoită să doarmă pe o bancă

Deși acum are avere, Mihaela Rădulescu a fost nevoită în urmă cu mulți ani să doarmă pe o bancă. Prezentatoarea a explicat cum s-a întâmplat acest lucru, precizând că a trăit zile în care n-avea ce să mănânce.

”Munceam ca să am din ce trăi și din ce plăti facturi, nu primeam ajutor financiar de la absolut nimeni, nici măcar de la familie. Și nu m-am ferit niciodată de nicio muncă grea, câtă vreme era plătită. Sunt mândră că nu m-am oprit nici când n-aveam ce mânca, nici când am dormit pe-o bancă, între două case închiriate, nici când mi-a fost al naibii de greu cu toate, singură. Toate astea sunt azi superputerea mea.”, a povestit Mihaela Rădulescu, pentru viva.ro.

Mihaela Rădulescu se numea, de fapt, Mihaela Țiganu înainte de a se căsători pentru prima dată, în 1989, cu Bogdan Rădulescu. După divorț, a păstrat numele. Ulterior, în 1997, s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr., dar pentru că nici acest mariaj n-a ținut, mai târziu, în 2004, s-a măritat cu Elan Schwarzenberg. În timpul acestei căsnicii, ce s-a încheiat cu un divorț, în 2008, vedeta a devenit mama unui fiu, Ayan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...