Ce avere are, de fapt, Delia Matache! Doar casa ei valorează peste un milion de euro

Rădulescu Valentin 09.06.2020, 19:55

Delia Matache este o femeie împlinită pe planul profesional dar și pe cel sentimental. Alături de un soț excepțional, vedeta își petrece viața într-un lux total. Pe lângă faptul că este foarte iubită de către fani și are mereu aparențe extravagante, Delia trăiește într-o casă de peste un milion de euro. Ce sume încasează artista?

Care este averea Deliei Matache?

Artista se alege cu sume de bani la care mulți doar visează. În anul 2013 Delia a produs în jur de 700.000 de euro numai din evenimente și concerte, plus salariul ei de 100.000 de euro de la emisiunea X Factor, iar în prezent este și jurată la iUmor. Alături de soțul ei, Delia Matache duce o viață de lux, acesta este un om de afaceri care reușește să aducă în casă cam aceeași sumă, ținând cont că deține mai multe localuri în Centrul Vechi pline de clienți.

Așadar, Delia și Răzvan Munteanu se pot declara milionari în euro. Cei doi locuiesc într-un penthouse situat în partea de nord a Bucureștiului. Casa Deliei are o valoare estimată la peste un milion de euro, iar de astfel este decorată în stilul său caracteristic. Duplexul are în jur de 400 de metri pătrați și este dotat cu scară interioară și piscină pe terasă. Locul este perfect pentru Delia, deoarece artista a mărturisit că petrece mult timp în casă, iar de astfel are și avantajul zonei care nu este foarte aglomerată.

Ce avere are, de fapt, Delia Matache! Doar casa ei valorează peste un milion de euro
Ce avere are, de fapt, Delia Matache! Doar casa ei valorează peste un milion de euro

Cu cât este plătită Delia pentru un Revelion?

Delia are un tarif cuprins între 2.500 și 3.500 de euro, sume ce variază în funcție de eveniment și ora show-ului. De exemplu, de Revelion această sumă poate ajunge și la 5.000 de euro, lucru ce dovedește încă o dată că de-a lungul timpului Delia și soțul său s-au bucurat de venituri generoase. Amintim că jurata de la iUmor și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în anul 2012, după ce în urmă cu doi ani s-au întâlnit pentru prima dată.

„Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”, a povestit Răzvan Munteanu, soțul și managerul Deliei.

Urmăriți Impact.ro și pe