Motivul pentru care Neti Sandu nu și-a schimbat coafura de 25 de ani. Secretul nebănuit al vedetei PRO TV

Elena Avramescu 02.09.2020, 14:15
Motivul pentru care Neti Sandu nu și-a schimbat coafura de 25 de ani. Secretul nebănuit al vedetei PRO TV

De 25 de ani de când este la Pro TV, Neti Sandu a rămas neschimbată. Are aceeași tunsoare scurtă și părul negru, astfel că oricine, cu mic cu mare, o poate recunoaște cu ușurință.

Motivul pentru care Neti Sandu nu și-a schimbat coafura de 25 de ani

Însă din această cauză Neti Sandu s-a confruntat cu multe probleme de-a lungul timpului, oricât de greu ar fi de crezut. Iar asta pentru că multe persoane au fost ferm convinse că nu ar fi părul ei natural și că ar avea, de fapt, o perucă. Vedeta a spus că mulți stiliști au încercat de-a lungul timpului să-i schimbe look-ul și nu s-a arătat împotriva unei schimbări de look.

Însă mereu a avut o singură condiție:, și anume ca noua coafură să-i vină mai bine decât precendenta. Ba chiar a încercat să-și lase părul mai lung, și-a schimbat și modul de coafare, însă schimbarea nu a fost apreciată, astfel că a revenit de fiecare dată la look-ul pe care îl știm cu toțiii și care o prinde cel mai bine.

Motivul pentru care Neti Sandu nu și-a schimbat coafura de 25 de ani
Neti Sandu a dezvăluit de ce nu și-a schimbat coafura de 25 de ani

Secretul nebănuit al vedetei PRO TV

„Da, am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Și i-am spus foarte bine ‘schimb-o, dar aș vrea să-mi stea mai bine. Dacă reușești să-l faci să-mi stea mai bine eu sunt de acord. La un moment dat, un stilist mi-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit.

I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis ‘îți stă mai bine, rămâi așa. Toată lumea a fost îngăduitoare cu mine. Filat și făcut altfel, cu o coafură într-o parte mă făceau un băiețel mai aspru așa. Ideea este că din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect.

Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos și care o să stea nemișcat…Nu, așa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu”, a spus Neti Sandu pentru Viva!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...