Ce măsuri a luat edilul orașului Mioveni după ce a fost agresat în biroul de la primărie. Ion Georgescu: „Mă tem pentru familia mea”

Cristi Ionică 13.02.2022, 15:13

Edilul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a trăit o spaimă soră cu moartea vineri seară. Acesta a fost bruscat în birou de un controversat om de afaceri care are legături și cu lumea interlopă , fiindu-i reproșat faptul că poliția Mioveni i-a întocmit mai multe dosare penale. Conflictul s-a terminat în cele din urmă prin intervenția mascaților și reținerea agresorului pentru 24 de ore sub acuzația de violarea sediului profesional.

Edilul orașului Mioveni se teme pentru cei dragi

Numai că, în această dimineață, agresorul a fost pus sub control judiciar vreme de 60 de zile iar cei trei bărbați care l-au însoțit au calitatea de martori.  Vinovatul este cumnatul primarului din Mărăcineni. Cum era și de așteptat, primarul de la Mioveni s-a arătat extrem de nemulțumit de această decizie a magistraților, spunând că se teme pentru familia sa.

”M-a lăsat fără grai acest lucru… Am familie și mă tem pentru ai mei, nu știu cum să vă spun… Adică vii într-o instituție, ameninți, lovești și te lasă liber… Dacă era unul dintre noi, nu cred că s-ar fi luat aceste măsuri” – Ion Georgescu.

La 48 de ore de la agresiune, regulile de intrare în primărie s-au schimbat. Instituția este acum păzită de mai mulți polițști locali și un echipaj de poliție națională.

”De la anchetatori , am aflat că individul este un reclamamgiu de profesie…. În cinci ani, m-a reclamat pe la toate instituțiile statului, inclusiv la președintele Johannis. Eu habar n-am avut de acest lucru. Putea veni să îmi spună nemulțumirile, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Eu sunt obișnuit să fiu în mijlocul comunității, printre oameni,sunt diverse investiții în derulare. Acum trebuie să fiu cu ochii în patru, să nu mă atace vreun bătăuș” – Primarul Georgescu.

Ce măsuri a luat edilul orașului Mioveni după ce a fost agresat
Ce măsuri a luat edilul orașului Mioveni după ce a fost agresat

Ion Georgescu, marcat de violența agresorului

Deși este mai calm decât vineri noaptea, primarului nu-i vine să creadă prin ce a trecut. Spune că și acum îl vede pe agresor, care este un tip corpolent, cu ochii roșii, injectați , gata să lovească.

”Cred că toată ura are legătură cu trecutul lui și cu faptul că fostul șef al poliției Mioveni i-a întocmit mai multe dosare penale, care acum sunt pe fond. La audieri, am mai aflat că individul s-ar bucura de protecția unor polițiști și magistrați tocmai că este folosit pentru a face diverse reclamații.

Adică, dacă e nevoie de o cercetare, îl cheamă pe Stelică Crăciun, îi spun ce să scrie, omul scrie și apoi au venit peste tine. Eu cred în oamenii care mi-au zis. Ca drept dovadă, în noaptea în care a fost reținut, acesta urlă în gura mare la avocat să sune la un șef din I.P.J. să-l scape, că e groasă..99,9% știu că informația e adevărată. Și asta e foarte grav.”

În cursul zilei de azi, primarul a cerut protecție pentru familia sa. În paralel, acesta îl va acționa pe agresor și pe latură civilă.

Urmăriți Impact.ro și pe