Ce spune primarul din Mioveni, după ce a fost agresat de interlopi chiar în biroul lui. „Este normal să fiu speriat”

Badea Violeta 12.02.2022, 11:00
Ce spune primarul din Mioveni, după ce a fost agresat de interlopi chiar în biroul lui. „Este normal să fiu speriat”

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a trecut prin momente cumplite vineri, 11 februarie, după ce a fost agresat fizic de mai mulți interlopi. Acesta se afla în biroul său din sediul Primăriei când patru indivizi au intrat peste el și au început să-l lovească. Ulterior, agresorii au fost audiați la sediul poliției, iar unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore. Iată ce spune edilul!

Primarul din Mioveni, bătut de interlopi

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, susține că a fost bătut vineri, 11 februarie, de patru bărbați. Scena șocantă ar fi avut loc chiar în timp ce edilul se afla în biroul său din sediul Primăriei.

Din fericire pentru primar, toți agresorii au fost identificați de oamenii legii și conduși la sediul poliției pentru audieri.

Unul dintre cei patru bărbați acuzaţi că l-au lovit pe Ion Georgescu este un membru al lumii interlope și se numește Stelică Crăciun. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Un al doilea individ este patronul unui local cunoscut din Piteşti. Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cu exctitate ce s-a întâmplat.

„În jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că primarul localităţii ar fi fost agresat, pe fondul unei stări conflictuale cu două persoane, în timp ce se aflau la sediul instituţiei.

Poliţiştii au identificat persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări. În cauză se efectuează verificări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, a informat Poliţia judeţeană Argeş.

Primarul din Mioveni a fost agresat de interlopi
Primarul din Mioveni a fost agresat de interlopi

Ce a declarat primarul din Mioveni

Ion Georgescu a povestit la Antena 3 că doar doi dintre agresori au pătruns în instituție, în timp ce ceilalți doi așteaptau afară. Din spusele edilului, afaceristul local și Stelică Crăciun ar fi intrat în primărie și ar fi început să-i adreseze cuvinte jignitoare atât lui, cât și comisarului Mihalcea.

„Pe unul l-am văzut în birou, a început să mă apostrofeze pe mine şi pe comisarul Mihalcea. În momentul acela l-am întrebat ce caută aici, la ora asta.

În acel moment am ieşit afară, am chemat paznicul, a fost o altercaţie în interior. M-a lovit. Este jenant ca un infractor să intre într-o instituţie publică şi să agreseze pe cineva”, a declarat Ion Georgescu, potrivit sursei de mai sus.

Acum, edilul spune că se teme pentru viața lui, mai ales după ce a aflat că Stelică Crăciun este cunoscut pentru scandalurile în care a fost implicat cu diverse clanuri interlope.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...