Ce maşină conduce Andra. E clar, Măruţă nu s-a uitat la bani!

Badea Violeta 17.12.2021, 12:49
Ce maşină conduce Andra. E clar, Măruţă nu s-a uitat la bani!

Andra Măruță este, fără dar și poate, una dintre cele mai apreciate și solicitate cântărețe de la noi din țară. Solista este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Aceasta are o familie frumoasă și o carieră de succes, așa că nu este de mirare că și-a permis să-și achiziționeze un bolid de lux. Iată ce mașină conduce îndrăgita artistă!

Andra Măruță, mașină de mii de euro

Andra Măruță, în vârstă de 35 de ani, este una dintre cele mai bune voci din România. Artista se bucură de aprecieri din partea numeroșilor fani datorită pieselor pe care le scoate. De asemenea, soția lui Cătălin Măruță stă bine și la capitolul televiziune, fiind jurată de ani buni la emisiunea „Românii au talent”, de la Pro TV.

Cu tot talentul și succesul ei, Andra a reușit să strângă o avere considerabilă. Prin urmare, cântăreața și-a permis să-și cumpere o adevărată bijuterie pe patru roți, de care este foarte mândră. Soția lui Cătălin Măruță deține un autoturism Volvo XC 90, model pe care nu și-l poate permite oricine.

Prețul unei astfel de mașini este de circa 63.000 de euro. Artista este foarte încântată de achiziția ei cu care face furori pe străzile din Capitală și nu numai. Înainte de a-și achiziționa aceast bolid, Andra conducea un Mercedes GLA 200, în valoare de 50.000 de euro. Această mașină ar fi fost primită de soțul ei de la o reprezentanță auto.

Andra, Catalin și cei doi copii
Andra, Catalin și cei doi copii

Andra, despre căsnicia cu Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de 15 ani și au o familie extrem de fericită și unită. Recent, cântăreața a dezvăluit care este secretul căsniciei lor de lungă durată.

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună.

Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, a declarat Andra, citată de VIVA!

Andra și Cătălin Măruță și-au unit destinele în anul 2008. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când moderatorul prezenta o emisiune de la TVR. La un moment dat, solista a fost invitată în platou și cei doi s-au îndrăgostit iremediabil.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...