Ce face Andra când nu o vede nimeni. A recunoscut chiar ea, nu s-a sfiit deloc

Ana Anitoiu, Alexandru Zanfirescu 29.11.2021, 12:49

Andra a dezvăluit ce face atunci când nu o vede nimeni. Cântăreața nu s-a sfiit deloc să le spună fanilor cu ce se ocupă în timpul liber, în locuința ei și a lui Cătălin Măruță, când nu se află în fața vreunei camere de filmat. Puțini oameni și-ar imagina-o într-o astfel de ipostază. Artista a recunoscut că are un ajutor de nădejde.

Ce face Andra atunci când nu o vede nimeni

Andra s-a dat de gol. Cântăreața le-a povestit fanilor ei că înainte de a pleca către un studio unde avea de înregistrat pentru o emisiune în care va apărea de Revelion, era implicată într-una dintre cele mai domestice activități. Ca orice mamă, artista a avut grijă ca cei doi copii ai ei, David, în vârstă de 10 ani, și Eva, în vârstă de șase ani, să aibă ceva de mâncare la întoarcerea acasă dintr-o plimbare. Sora ei a dus treaba până la capăt.

”Dragii mei, ce zi frumoasă! Sper că profitați de soarele acesta și ieșiți prin parc sau pur și simplu la o plimbare. Copiii mei au plecat acum la o plimbare, iar eu merg să înregistrez o voce pentru o emisiune la care o să apar de Revelion.

Și voiam să vă povestesc că înainte să plec m-am apucat să fac ceva de mâncare, pe când ajung copiii acasă să fie. Am pus o friptură la cuptor, am pus niște cartofi la fiert să facem un piure. Bineînțeles că trebuia să plec și a rămas sora mea să termine mâncarea.

Dar mi s-a părut foarte amuzant cum am trecut de la cratiță la ce face o persoană publică, o vedetă, că merge la studio. Cel mai plăcut e că încă simt mirosul de usturoi, deși le-am spălat (mâinile) de trei-patru ori. Realitatea”, a spus Andra amuzată într-un story pe Instagram.

Ce face Andra cand nu o vede nimeni
Andra, in bucatarie, strigand „La masaaa!”

Andra, dezvăluire despre cum seamănă cu mama ei

De asemenea, mai târziu, Andra a fost filmată de Cătălin Măruță înapoi la cratiță. De această dată, cântăreața amesteca într-un fel de mâncare cu tăiței, legume și creveți. Când soțul ei a întrebat-o de ce gătea ala ceva la ora respectivă, artista a dezvăluit că seamănă cu mama ei.

”Dacă mi-au cerut șefii mei, copiii mei… Când eram mică mama făcea clătite pe la opt seara. Tata o întreba de ce face. Ea răspundea că vor copiii. Noi nu voiam, dar îi era ei poftă. Așa și eu, am poftă de noodles și… Ia uite aici! Haide, tati, la masă!”, a spus Andra.

Cântăreața a recunoscut în urmă cu ceva timp că după ce a izbucnit pandemia de coronavirus și a fost nevoită să stea mai mult pe acasă a acumulat câteva kilograme, deoarece are o slăbiciune pentru dulciuri. Vezi rețeta celui mai iubit desert din familia lui Cătălin Măruţă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...