EXCLUSIV

Ce mărturisire emoţionantă a făcut logodnicul Elenei Marin de la Survivor 2021 despre concurentă. „Din ce în ce mai greu”

Ioana Bucur 15.04.2021, 08:41

Este una dintre cele mai puternice și mai atacate concurente din acest sezon al show-ului de la Kanal D. Ambițioasă, cu o voință de fier, a fost, de multe ori, stâlpul de sprijin al Faimoșilor. În România, bărbatul care vrea să îi devină soț îi urmărește, cu sufletul la gură, fiecare pas făcut în Republica Dominicană. Ce mărturisire emoționantă a făcut logodnicul Elenei Marin de la Survivor 2021, în exclusivitate pentru Impact.

Ce mărturisire emoţionantă a făcut logodnicul Elenei Marin de la Survivor 2021

Elena Marin are toate șansele să se întoarcă acasă câștigătoarea competiției Survivor România 2021. Este unul dintre cei mai puternici concurenți din Republica Dominicană, cu o voință de fier și a dovedit, încă de la începutul concursului, că nu se lasă intimidată de tensiunile și conflictele din echipa Faimoșilor. De acasă, evoluția ei este urmărită cu sufletul la gură de Andrei, bărbatul care de-abia așteaptă să-i devină soț. Logodnicul Elenei Marin a făcut o mărturisire emoționantă, în exclusivitate pentru Impact, despre concurentă:

„Elena demonstrează că este o femeie extrem de puternică, sunt mândru de ea, iar parcursul ei nu este o surpriză pentru mine. În momentul de față, a rămas singura concurentă prezentă de la începutul competiției, iar acest lucru vorbește de la sine. Pentru femei, este mult mai greu să reziste în acele condiții, deoarece intervin anumite probleme de sănătate pe care bărbații nu le au. Cu toate astea, rezistă eroic și chiar crește în evoluții, deși înfruntă concurente mult mai proaspete. Chiar dacă e izolată de trei luni si jumătate, jungla nu a schimbat-o. Elena a rămas la fel, cea pe care o știu: luptătoare, perfecționistă, sensibilă și foarte frumoasă”, ne-a spus Andrei, pentru Impact.ro.

Ce mărturisire emoţionantă a făcut logodnicul Elenei Marin de la Survivor 2021
Elena Marin și Andrei

Andrei a recunoscut că de-abia așteaptă momentul în care iubita sa se va întoarce acasă și va putea să o strângă din nou în brațe. „O admir la fiecare apariție, cu dorul mă descurc din ce în ce mai greu, dar o susțin până în pânzele albe și sper să își îndeplinească visul”, a adăugat el.

„S-au rostit prea multe jigniri despre aspectul ei fizic”

Conflictul dintre Elena și Zannidache este departe de a se încheia. Fiecare ceartă, fiecare cuvânt urât aruncat, fiecare acuzație, toate au au fost urmărite de Andrei, copleșit de faptul că nu o poate apăra pe femeia pe care o iubește. Logodnicul Elenei Marin ne-a mărturisit că este afectat de suferința ei și că neputința de a-i fi alături este aproape imposibil de suportat.

„Mă afectează mult suferința ei. Neputința de a-i fi alături este sentimentul cel mai greu de suportat. Elena a avut întotdeauna o problemă cu răutatea, nu a putut s-o accepte niciodată, tocmai pentru că nu o cunoaște și nu o simte. Din păcate, răutatea „a sărit calul” în acest scandal, iar injuriile și jignirile au mers mult prea departe. S-au rostit prea multe jigniri despre aspectul ei fizic.

Jignirile bazate pe defectele fizice ale unui om dau dovadă de imaturitate, de lipsă de respect. Mi s-a părut josnic și lipsit de sens. Despre injurii, nici nu mai vorbim. Elena a declarat, în repetate rânduri, că i s-au adus injurii la adresa familiei și nu numai, fapt care este, pur și simplu, incalificabil”, ne-a mai spus Andrei, care o așteaptă cu nerăbdare pe iubita lui acasă, pentru a continua planurile de nuntă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...