Alexandra Stan, în doliu. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a făcut tristul anunţ

Ioana Bucur 14.04.2021, 16:00

„Ești mereu în inima mea”. Alexandra Stan, în doliu. Fosta concurentă de la Survivor 2021 trece prin momente cumplite. Totul a ieșit la lumină în urmă cu puțin timp. Artista a fost cea care a făcut anunțul trist.

Alexandra Stan, în doliu

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 trece prin momente cumplite. Alexandra Stan, în doliu după ce pisica ei a murit. Cei care au sau au avut animale de companie știu cât de dureros este momentul despărțirii de cei care devin, în anii în care ne sunt alături, membri ai familiei în toată puterea cuvântului. Artista și-a exprimat durerea pe rețelele de social media, unde a postat mai multe fotografii cu Herky. Mai mult, Alexandra a organizat și o ceremonie de înmormântare, publicând o scurtă înregistrare video cu momentul emoționant. Peste imagini, ea a pus un mesaj pentru Herky, pe care îl descrie ca fiind „copilul” ei, prietenul cel mai bun și îngerul ei păzitor. Artista i-a mulțumit că a făcut-o să se simtă „ca o mamă”.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, Herky! Tu ești mereu în inima mea! Tu ai fost copilul meu, prietenul meu cel mai bun, îngerul meu păzitor și de fiecare dată când o să vin să te văd, o să mă simt mai aproape de Dumnezeu. Tu m-ai ridicat de jos! Tu m-ai făcut să mă simt ca o mamă! Mulțumesc, mama te iubește”, este mesajul trist postat de Alexandra Stan, pe pagina ei de Instagram.

Alexandra Stan, în doliu
Alexandra Stan, în doliu

Alexandra Stan a recunoscut că îi plac şi femeile

Cu doar două săptămâni înainte de pierderea animalului de companie, Alexandra Stan era invitata lui Denise Rifai la emisiunea acesteia de la Kanal D, unde a făcut o serie de dezvăluiri picante despre preferințele ei sexuale. Întrebată de jurnalistă, fără ocolișuri, dacă este bisexuală, artista a explicat ce rol joacă în viața ei relațiile amoroase.

„Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații și femeile”, a dezvăluit Alexandra Stan.

Artista nu s-a oprit aici, continuând șirul dezvăluirilor. Ea a vorbit despre perioada în care nu și-a pus limite și a experimentat, redescoperindu-și sexualitatea, referindu-se la un un episod în care a  trăit o noapte de pasiune cu un bărbat și o femeie. Acum, însă, a ajuns într-un punct în care preferă să își canalizeze energia sexuală în dezvoltarea ei, atât pe plan spiritual cât și profesional.

„Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni”, a continuat atista, în platoul emisiunii de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...