Când are loc următorul consiliu de urgență la Survivor. Toată lumea se strânge pentru a elimina un concurent problematic

Ana Anitoiu 14.04.2021, 20:52

Când are loc următorul consiliu de urgență la Survivor România 2021. Toată lumea se va strânge pentru a elimina un concurent problematic într-o nouă ediție a emisiunii de la Kanal D, în timp ce tensiunile vor crește atât în tabăra Faimoșilor, cât și în tabăra Războinicilor. Prezentatorul show-ului, Daniel Pavel, va face un anunț șocant, iar cineva va pleca acasă.

Când are loc următorul consiliu de urgență la Survivor

Următorul consiliu de urgență la Survivor va avea loc în ediția de joi, 15 aprilie a emisiunii, chiar la sfârșitul Jocului pentru Recompensă. Dan Pavel va spune cuvintele pe care nimeni din competiția ce se desfășoară în Republica Dominicană nu vrea să le audă: ”Ne vom lua rămas bun de la un concurent”.

În plus, în această ediție a emisiunii Survivor, în care va avea loc un consiliu de urgență, vor avea loc certuri puternice între concurenți. Tensiunile cresc atât în tabăra Faimoșilor, cât și în cea a Războinicilor. Culiță Sterp se numără printre cei care vor răbufni.

Cand are loc urmatorul consiliu de urgenta la Survivor. Toata lumea se strange pentru a elimina un concurent problematic
Culita Sterp la Survivor Romania

Culiță Sterp, sigur pe forțele proprii

Culiță Sterp este hotărât să câștige pe cont propriu marele premiu de la Survivor România 2021, fără ajutorul colegilor de echipă. El va spune că nu are nevoie de niciunul dintre Faimoși ca să rămână în competiția din Republica Dominicană.

”Ăla e îmbârligător și nu vrea în grupul lui, ăla nu vrea în grupul celuilalt, nu știu ce e aici. Eu nu am nevoie nici de Jador, nici de Elena, nici de Zanni, nici de nimeni în competiția asta ca să rămân”, va spune Culiță Sterp.

Ceartă puternică între Războinici, la Survivor România. ”Să mor eu de nu o bat”

În tabăra Războinicilor, Albert și Sorin se vor certa puternic, după ce primul îl va nominaliza spre eliminare pe al doilea. ”Avem un nou Jador în echipă! Sunt plin de nervi când este votată o persoană care nu merită”, va spune Sorin în testimonialul său.

De asemenea, va izbucni un conflict între concurentele Vera Miron și Maria Chițu. Prima dintre ele îi va aduce reproșuri colegei sale, pentru că aceasta nu este ordonată, iar ea este nevoită să tot strângă în urma ei. ”Tu, nebuno, zi mersi că îți fac curat… Uite ce ai făcut acolo! Nu, deci o iau la bătaie dacă mai face așa. O bat, să mor eu de nu o bat. Nu știu de ce a venit la Survivor…”, va spune Vera.

Cu ce exagerează Andreea Antonescu de când a fost eliminată de la Survivor

Experiența de la Survivor România se poate dovedi extrem de dură pentru unii dintre concurenți. La întoarcerea acasă, Andreea Antonescu, de exemplu, a început să exagereze cu unele lucruri de care a dus lipsă în Republica Dominicană. Mama artistei a spus tot, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact. Mai multe detalii, AICI!

”În perioada petrecută în Republica Dominicană, bănuiam că fiica mea se va descurca cu mâncarea. Nu a fost niciodată o tipă pretenţioasă şi nici eu nu pot spune că am răsfăţat-o. Nici vremurile de altădată nu erau cele mai prietenoase cu noi. Dar, când am aflat că mâncau aproape exclusiv nucă de cocos, am strâmbat eu însămi din nas. Îmi închipui ce o fi pe bieţii concurenţi să nu ai decât aşa ceva de mâncare, dimineaţa, la prânz şi seara. Partea frumoasă vine din faptul că Andreei nu-i place mămăliga. Dar, la unul dintre concursuri, echipa sa a câştigat mălai şi lapte. Aşadar, ce poţi face din mălai? Doar mămăligă! Aşa că mi-am închipuit-o pe fiica mea mâncând cu poftă mămăligă şi sorbind lapte”, ne-a spus Mioara Antonescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...