Ce le-a spus Corina Caragea fanilor care au întrebat-o câți bani câștigă. Răspunsul i-a șocat

Beatrice Dumitru 24.02.2023, 21:03
Ce le-a spus Corina Caragea fanilor care au întrebat-o câți bani câștigă. Răspunsul i-a șocat

Corina Caragea a devenit celebră odată ce a ajuns la pupitrul știrilor sportive de la Pro Tv, iar acum este, cu siguranță, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de sport din România. Aceasta este pasionată de călătorii și de curând a fost luată la rost de fanii care au întrebat-o câți bani câștigă de își permite atătea vacanțe. Aceasta le-a dat un răspuns care i-a uimit.

Răspunsul Corinei Caragea pentru fanii care au întrebat-o câți bani câștigă

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe TikTok, Corina Caragea a dezvăluit câteva dintre aspectele intime din viața sa și a răspuns celor mai incomode întrebări. Prezentatoarea este pasionată de călătorii și vacanțe în străinătate și postează des imagini din diverse colțuri ale lumii.

Corina Caragea este invidiată pentru vacanțele sale exotice, dar spune că și le organizează singură și niciodată nu merge la all inclusive. Întrebată de un fan de pe rețelele de socializare cât câștigă de își permiți atâtea călătorii, aceasta a dat un răspuns care i-a uimit pe toți. „Un milion de dolari pe lună”, a fost răspunsul brunetei.

Ce le-a spus Corina Caragea fanilor care au întrebat-o câți bani câștigă. Răspunsul i-a șocat
Corina Caragea, într-o vacanță exotică. Sursa foto: Facebook / Corina Caragea

Pe ce își cheltuie Corina Caragea toți banii

Corina Caragea a dezvăluit de curând că își „consumă toți banii” pe călătorii și mai are o listă lungă de destinații în care vrea să ajungă. La începutul anului, de exemplu, bruneta s-a relaxat zece zile în Bali și a spus că este atrasă de mâncarea asiatică.

Călătoriile sunt cele care îmi consumă toți banii și nu îmi pare rău. Nu trag linie, mai bine așa. Am o listă lungă de destinații în care nu am ajuns”, a spus prezentatorea știrilor sportive de la Pro TV.

Aceasta a mai mărturisit că își dorește foarte mult să ajungă în America de Sud, Australia, Africa de Sud, dar are și locuri pe care vrea să le revadă, cum ar fi Hawaii și New York. Aceasta a mai spus că în călătoriile sale a întâlnit oameni atât de diverși, sărăcie în toate formele ei, a pierdut avioane, bagaje, acte și a mâncat în locuri în care nu credeam că va călca
vreodată.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...