Ce intervenție și-a făcut Gabriela Cristea. Este de nerecunoscut. Fanii au reacționat imediat

Badea Violeta 09.08.2022, 16:30

Deși a ajuns la vârsta de 47 de ani și are două sarcini la activ, Gabriela Cristea este considerată a fi una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune din România. Partenera de viață a lui Tavi Clonda recunoaște că apelează la măestria medicilor esteticieni. Aceasta trece pragul cabinetelor specializate ori de câte ori simte nevoia. De altfel, chiar de curând, bruneta și-a făcut o nouă schimbare pe care fanii ei au observat-o imediat. Iată despre ce este vorba!

Gabriela Cristea a mers, din nou, la medicul estetician. Fanii au remarcat imediat schimbarea

Aflată în vacanță, Gabriela Cristea a decis că acum este momentul potrivit pentru o nouă schimbare. Partenera de viață a lui Tavi Clonda a publicat câteva fotografii chiar în timp ce se afla în vizită la un medic estetician.

Ea s-a pozat foarte mândră și le-a mărturisit fanilor săi că își face o intervenție la nivelul feței, care o va scăpa de ridurile din zona frunții. Frumoasa brunetă are foarte mare grijă de felul în care arată, mai ales că nu se mai află la prima tinerețe. De altfel, prezentatoarea TV a mai călcat pragul cabinetelor specializate. În trecut, ea și-a injectat buzele cu acid hialuronic.

„Astăzi a fost o altă zi de vacanță în care am făcut „ceva” doar pentru mine. Am apelat la o ședință de injectare de toxina botulina în zona frunții, pentru netezirea ridului dintre sprâncene.

Este singurul loc care îmi dă bătăi de cap, iar acum este a doua oară când îmi fac această procedură. Procedura a durat mult mai puțin decât măsurătorile.

Dacă mă întrebați dacă doare, nu prea. Disconfortul este mai mult psihic iar rezultatul, care se instalează cam în două săptămâni, te face sa uiți de ace etc…

Soo, tu ce ai mai făcut doar pentru tine în ultima vreme? Am nevoie de inspirație????”, a scris vedeta pe Instagram.

Interventia pe care si-a facut-o Gabriela Cristea
Interventia pe care si-a facut-o Gabriela Cristea

Ce spune Tavi Clonda despre un al treilea copil cu Gabriela Cristea

De curând, Tavi Clonda a vorbit despre posibilitatea de a avea un al treilea copil cu Gabriela Cristea, la trei ani de când el și prezentatoarea TV au devenit părinți pentru a doua oară. Iată ce a spus artistul:

„Este exclus să mai facem un copil. Dacă s-ar mai putea, am mai vrea și șapte, dar avem și noi o limită. Avem de muncă și două prințese, jocul s-a încheiat. De când avem copii, e altceva, e o presiune anume, o responsabilitate”, a spus Tavi Clonda.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...