Ce i s-a întâmplat Iuliei Vântur, în India, în plină pandemie: “Sunt binecuvântată”

Madlen Moraru 04.05.2020, 12:45
Ce i s-a întâmplat Iuliei Vântur, în India, în plină pandemie: “Sunt binecuvântată”

Iulia Vântur traversează perioada de față departe de România. Fosta prezentatoare TV se află alături de Salman Khan, în izolare, pentru a evita o posibilă și nefericită molipsire cu noul virus. Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă în prezent în viața ei și cum arată o zi obișnuită, din traiul departe de scenă și fani.

Ce i s-a întâmplat Iuliei Vântur, în India, în plină pandemie: “Sunt binecuvântată”

Iulia Vântur a povestit în cadrul celui mai nou interviu cum arată viața ei, în perioada de izolare. La fel ca multe vedete, și aceasta a renunțat pentru moment la aparițiile pe scenă, fiind așteptată de fani cu sufletul la gură să revină în concerte.

Ce i s-a întâmplat Iuliei Vântur, în India, în plină pandemie “Sunt binecuvântată”
Iulia Vântur a dezvăluit cum traversează perioada de față, de la izbucnirea pandemiei și în India

De asemenea, iubita lui Salman Khan s-a izolat departe de agitația din orașele mai mari ale Indiei. În momentul de față, Iulia Vântur se află în apropiere de Mumbai și se consideră foarte norocoasă. Fire foarte optimistă, superba șatenă a luat partea pozitivă a întregii situații și privește perioada în curs ca pe una de odihnă și meditație. Mai ales că se și află într-o casă de vacanță, alături de familia faimosului actor de la Bollywood.

”Ca peste tot în lume, cu frică în tocul ușii, dar și cu speranța că vom trece repede peste asta. Unii au înțeles gravitatea situației, i-au luat toate măsurile de precauție, alții bravează inconștient și iresponsabil și ies pe străzi, motiv pentru care poliția devine agresivă, pentru a putea păstra controlul.

Este trist să văd acest cerc vicios. Sărăcia îi forțează pe oameni să iasă din casă. Sunt familii numeroase, care locuiesc într-o cămăruță, care nu au ce să pună pe masă pentru că nu mai au unde să muncească cu ziua, așa cum erau obișnuiți să trăiască. Unii oameni se luptă pentru supraviețuire în India. Este greu de controlat răspândirea virusului într-o ară cu o populație atât de numeroasă ca India, deși s-au luat măsuri eficiente.

Eu sunt binecuvântată, nu am de ce să mă plâng. Lockdown-ul total m-a prins la o casă de vacanță, în afara Mumbaiului, unde suntem complet izolați. Din fericire, locul ne permite să ne mișcăm. Mă gândesc cu tristețe și cu vinovăție la toți acei oameni care locuiesc într-o cămăruță închisă, cu multe alte suflete”, dezvăluit Iulia Vântur, într-un interviu pentru revista Viva.

Urmăriți Impact.ro și pe