Oana Roman a decis să spună adevărul după 10 ani de relație cu Marius Elisei. Mesajul controversat postat de vedetă. „A-nceput să crească iarba tăcerii între noi”

Stan Filon 14.01.2023, 15:48
Oana Roman a decis să spună adevărul după 10 ani de relație cu Marius Elisei. Mesajul controversat postat de vedetă. „A-nceput să crească iarba tăcerii între noi”

Oana Roman a decis să spună adevărul după 10 ani de relație cu Marius Elisei! Fiica lui Petre Roman a postat un mesaj pe rețelele sociale în care i-a făcut o declarație destul de ciudată partenerului său de viață, cu ocazia acestei aniversări, dar a venit și cu o promisiune pentru urmăritorii săi.

Oana Roman a decis să spună adevărul după 10 ani de relație cu Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit 10 ani de relație, cu bune și cu rele. Nu a curs mereu miere peste mariajul lor, însă se pare că de fiecare dată au găsit puterea să treacă peste tot și să se regăsească, mai ales de dragul fiicei pe care o au împreună.

Au fost momente când s-au separat și când s-a vorbit de divorț, iar într-un final chiar au făcut acest pas, spre surprinderea tuturor. Cei doi și-au lăsat însă fanii cu gura căscată când s-au afișat din nou împreună. Pare să le meargă chiar mai bine divorțați.

Oana Roman a decis sa spuna adevarul dupa 10 ani de relatie cu Marius Elisei
Oana Roman a decis sa spuna adevarul dupa 10 ani de relatie cu Marius Elisei

Mesajul Oanei Roman pentru Marius Elisei

Ei bine, la aniversarea a 10 ani de relație, Oana Roman a postat un mesaj pe rețelele sociale în care a vorbit despre dragoste, dar și despre tăcerea care s-ar fi așternut peste ei.

„Azi 10 ani. Prea mult si prea des privim in directii diferite.
„Ţi-aş spune ceva,

despre noi,
despre zăpada de-afară,
despre dragostea mea.
Ţi-aş spune ceva,
orice,
numai să nu crească iarba tăcerii între noi.
Ţi-aş spune ceva,
ce-ai ştiut,
sau ce ştiu,
dar a-nceput să crească iarba tăcerii între noi
şi s-au rătăcit sunetele din cuvântul târziu”, a fost mesajul Oanei Roman, pe pagina personală de Instagram.

Oana Roman va scrie despre relația sa Marius Elisei

Mondena a decis în urmă cu câteva zile să facă totul public. Să-și spună propria variantă în legătură cu relația pe care o are cu Marius Elisei. A spus pe rețelele sociale că s-a scris despre relația ei cu Marius Elisei vrute și nevrute, chiar mai mult decât ar fi vorbit ei doi. În aceste condiții, Oana Roman și-a avertizat urmăritorii că va scrie ea exact cum stau lucrurile.

„Pe 13 ianuarie sunt 10 ani de când ne-am cunoscut. S-a scris despre noi mai mult decât am vorbit noi despre noi. Mă gândesc să scriu eu un fel de scrisoare deschisă. Să spun și eu adevărul meu. Cu ocazia asta voi începe să scriu și pe blog”, a scris Oana Roman, pe conturile sale de socializare

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...