Ce i-a transmis Irina Tănase lui Liviu Dragnea de ziua lui de naștere. Cadou emoționant pentru fostul lider PSD 

Diana Radu 28.10.2019, 15:15
Ce i-a transmis Irina Tănase lui Liviu Dragnea de ziua lui de naștere. Cadou emoționant pentru fostul lider PSD 

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea i-a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram fostului lider PSD, prin care-l asigură că sentimentele ei de iubire sunt încă foarte puternice. Irina a ales să publice o poezie scrisă de britanica Elizabeth Barrett Browning, pentru a-și exprima dragostea nemărginită pentru logodnicul său, Liviu Dragnea.

Poezia pe care Irina Tănase i-a dedicat-o fostului lider PSD de ziua lui de naștere

Irina Tanase i-a declarat iubirea lui Liviu Dragnea printr-o poezie
Irina Tanase i-a declarat iubirea lui Liviu Dragnea printr-o poezie

Fostul lider politic al social-democraților, Liviu Dragnea, este condamnat la ani grei de pușcărie după ce a fost găsit vinovat în mai multe cazuri de corupție, iar pentru prima oară în viața lui își petrece ziua de naștere în spatele gratiilor. Și cum logodnica lui, Irina nu l-a putut vizita pentru a-l felicita personal, ea a ales să-i dedice o poezie pe contul său de Instagram. Iată ce versuri îi dedică Irina logodnicului său:

“Cum te iubesc? Să-ncerc o-nşiruire.
Adânc şi larg şi-nalt, atât cât poate
Atinge al meu suflet când străbate
Spre graţie, spre tot, spre nesfârşire.

Şi te iubesc cu zilnică iubire,
În paşnic fel, în zori, pe scăpătate –
Şi slobod, cum te lupţi pentru dreptate,
Curat, aşa cum fugi de linguşire.

Și Liviu Dragnea îi face cadouri logodnicei sale, Irina, chiar dacă se află în spatele gratiilor

La rândul lui și Liviu Dragnea are mare grijă de iubita sa, acesta o răsfață des cu buchete de flori. Irina Tănase își ține la curent prietenii din mediul online cu diverse postări. Tânăra le arată adesea ce face, în absența lui Liviu Dragnea. De asemenea, Irina, a împărtășit cu internuții o surpriză pe care i-a făcut-o chiar șeful PSD. Deși se află în spatele gratiilor, acesta este foarte atent față de iubita lui și face tot soiul de gesturi romantice.

Liviu Dragnea, partenerul de viaţă al Irinei, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. El este vizitat frecvent de Irina la Penitenciarul Rahova.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI