Ce i-a spus Vali Pungă Ralucăi Bădulescu după o apariţie la „Bravo, ai stil!”. Fostul soţ a făcut-o praf: „Mă critică mereu”

Badea Violeta, Anca Manolica 24.09.2021, 17:49

În urmă cu două decenii, Raluca Bădulescu a fost căsătorită cu Vali Pungă, iar din iubirea lor a rezultat și un copil. Au ajuns la divorț, dar relațiile dintre ei nu s-au deteriorat, deși vedeta și-a refăcut viața alături de Florin Stamin. Cei doi foști soți discută, merg împreună în vacanțe și chiar se sfătuiesc.

Ce sfaturi îi dă Vali Pungă Ralucăi Bădulescu

Raluca Bădulescu și fostul soț se înțeleg mai bine ca prieteni decât ca iubiți. Deși mariajul lor nu a mers, cei doi au rămas în relații extrem de bune și discută ori de câte ori au ocazia. Raluca și Vali au fost invitați în emisiunea de astăzi, 24 septembrie, „Teo Show” și au dezvăluit că își permit să se sfătuiască.

„Suntem o familie extinsă. Am stat vreo doi ani jumate la Madrid, în aceeaşi casă cu Vali şi cu soţul meu, ca să înţelegeţi! Este cel mai mare critic al meu!

Mă sună şi îmi spune mereu ce nu îi convine: îţi stă oribil cu rujul ăsta roşu, nu mai purta blugii ăştia, eu mă enervez, îţi dai seama. Mi-a zis să nu mă mai dau cu ruj roşu pentru că arăt ca un fund de maimuţă, după o ediţie de Bravo, ai stil”, a Raluca Bădulescu, la „Teo Show”.

Vali Punga si Raluca Badulescu
Vali Punga si Raluca Badulescu

Vali Pungă, despre relația cu Raluca Bădulescu

Vali Pungă are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții. În cadrul emisiunii de la Kanal D, acesta a vorbit foarte frumos despre Raluca Bădulescu, dar spune că s-au despărțit pentru că aveau drumuri diferite. Fostul model este stabilit în Spania, acolo unde conduce câteva afaceri. Însă, bărbatul vine în țară cât de des poate pentru a-și vedea copilul.

„Relaţia noastră nu s-a întrerupt, noi am fost mereu împreună. Nu ne vom despărţi niciodată. Am rămas prieteni. Au fost şi la noi câteva luni în care nu ne-am vorbit, ne-am despărţit pentru că aveam drumuri diferite. Eu am plecat în străinătate pentru a-mi face şcoala de modele, ea a rămas aici.

Raluca m-a fascinat de la început. M-a cucerit prin felul ei de a fi. Eu am cerut-o de soţie, după doar câteva luni. Eram în drum spre mare, am cerut-o în lanul de porumb, era după o ploaie puternică”, a povestit Vali Pungă, la Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...