Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, replici acide la adresa Ancăi Serea. Motivul pentru care vedeta a fost criticată dur

Ana Anitoiu 12.05.2021, 22:56

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu s-au întrecut în replici acide la adresa Ancăi Serea. Cei doi designeri au criticat-o dur pe soția lui Adi Sînă, deși au recunoscut că arată foarte bine la vârsta de 40 de ani, după ce a născut șase copii.

Cum a criticat-o Raluca Bădulescu pe Anca Serea

Raluca Bădulescu a fost nemulțumită de o alegere vestimentară a Ancăi Serea. Ea a spus că soția lui Adi Sînă arată ca la 20 de ani, dar nu pune în valoare acest avantaj pe care îl are. Designerul a precizat în ce zonă a corpului ei ar trebui ca vedeta să rămână mai descoperită.

”Arată identic acum ca la 20 de ani. Ea, în loc să valorifice, să fructifice treaba asta, că o ajută fizicul, etc. și are și atâția copii. Bravo lor, să le trăiască. Sunt superbi copiii. Ea se îmbracă în zona asta, a bustului. Are sânii foarte mari, lucru care e de bine. Este și foarte subțirică în rest și îmbracă gemenii, înfașă gemeni (n.r. sânii)”, a spus Raluca Bădulescu despre Anca Serea, comentând o imagine în care vedeta apare îmbrăcată cu o rochie lungă cu imprimeu albastru cu alb, purtând sandale nud.

Catalin Botezatu si Raluca Badulescu, replici acide la adresa Ancai Serea. Motivul pentru care vedeta a fost criticata dur
Anca Serea

Cătălin Botezatu, critici la adresa Ancăi Serea

Pe de altă parte, Cătălin Botezatu a atras atenția că nu este vorba despre o ceartă pentru lipsa decolteului, dar ținuta cu care a apărut Anca Serea o îmbătrânește pe vedetă. Creatorul de modă a remarcat că soția lui Adi Sînă nu avea talia marcată.

”Acum nu o certăm că nu are decolteu, nu. Dar acum este prea băbuță. Și restul corpului pare meschin pe toculețele alea. Pentru că nu are talia marcată. Lungimea rochiei este una incertă, urâtă și nefericită. Și săndăluțele alea sunt nefericite rău”, a spus Cătălin Botezatu.

Anca Serea, despre familia ei. ”Este locul unde viața începe”

Mămică de șase copii, dintre care doi dintr-o relație anterioară, Anca Serea se bucură de familia ei numeroasă. Vedeta a dezvăluit în urmă cu ceva timp pe internet că acasă este locul în care începe viața și iubirea nu se termină niciodată. Soția lui Adi Sînă a precizat că fiecare duminică este dedicată celor dragi.

”Așa am fost crescută alături de fratele meu, că duminicile să rămână pentru copii, părinți și prieteni apropiați, chiar dacă aveam poate și atunci diverse treburi de făcut. Duminicile sunt sfinte. Alături de ai mei mă simț întotdeauna în siguranță și iubită și datorită lor am putere să fac totul. Cred că în orice familie se întâmplă sprijinul și iubirea necondiționată sunt de la șine înțelese. Sau, cel puțin, așa ar trebui să fie…

Indiferent de alegerile, greșelile pe care le faci ești sigur întotdeauna că cei din familie îți vor fi alături. Întotdeauna. Iar acest sentiment de siguranță te liniștește și îți da încredere în ține și forțele proprii. Aveți grijă de familiile voastre, iubiți-le și protejați-le. Pentru că și ele fac același lucru pentru voi”, a scris Anca Serea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI