Ce i-a spus Adriana Iliescu fetei sale despre tatăl ei. Eliza, suferinţă fără margini: „A plâns”

Badea Violeta 28.06.2021, 16:19
Ce i-a spus Adriana Iliescu fetei sale despre tatăl ei. Eliza, suferinţă fără margini: „A plâns”

Adriana Iliescu a șocat întreaga planetă, deoarece a reușit să devină mamă la incredibila vârstă de 66 de ani. Femeia a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe Eliza Maria Bogdana Iliescu, pe data 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești. Anii au trecut, iar fiica ei a început să pună tot felul de întrebări legate de identitatea tatălui ei. Iată ce i-a spus Adriana Iliescu fetei sale despre tatăl ei.

Ce i-a spus Adriana Iliescu fetei sale despre tatăl ei

Adriana Iliescu, în vârstă de 83 de ani, a intrat în Cartea Recordurilor, după ce la vârsta de 66 de ani a devenit mamă și a adus-o pe lume pe Eliza. Cea mai bătrână mama din România este foarte mândră de fiica ei. Eliza a primit o educație exemplară, știe cum să aibă grijă de gospodărie, iar la școală este o elevă de nota 10.

Așa cum era de așteptat, fata a început să conștientizeze foarte multe lucruri și inevitabil a a început să pună întrebări despre tatăl ei, pe care nu l-a cunoscut niciodată. Astfel, mama ei s-a văzut nevoită să-i explice modul în care a fost adusă pe lume. Eliza Maria Bogdana Iliescu a aflat că nu va putea să-și cunoască niciodată tatăl și a izbucnit în lacrimi, dar a trebuit să se împace cu această situație.

“Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari.

A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă.”, a declarat câțiva apropiați ai celor două pentru playtech.ro.

Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei sale despre tatal ei
Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei sale despre tatal ei

Eliza, suferinţă fără margini: „A plâns”

Adolescentei nu i-a fost deloc ușor să se împace cu acest gând, dar a dovedit că are o gândire matură și a acceptat situația în cele din urmă. Fata are rezultate foarte bună la școală și se ocupă chiar și de treburile gospodărești. Eliza învață încetul cu încetul să se descurce singură și demonstrează că este un copil exemplar.

Adolescenta are o relație foarte bună cu mama sa,iar cele două petrec foarte mult timp liber împreună. Adriana Iliescu a povestit că merg împreună să viziteze o casă de la țară. De asemenea, cele două fac plimbări prin București și preferă să se bucure de peisaje frumoase aici și de aerul curat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...