Adriana Iliescu a rupt toate legăturile cu omul care i-a fost cel mai apropiat. Dezvăluiri surpriză despre cea mai bătrână mamă din România (Exclusiv)

Stan Filon / 13.01.2021, 18:48
Adriana Iliescu a rupt toate legăturile cu omul care i-a fost cel mai apropiat. Dezvăluiri surpriză despre cea mai bătrână mamă din România (Exclusiv)

S-a aflat acum că Adriana Iliescu a rupt toate legăturile cu omul care i-a fost cel mai apropiat! Cea mai în vârstă mamă din lume a ajuns acum la 83 de ani și se ferește cât poate de mult de temutul virus care face ravagii în toată lumea. Astfel, Adriana Iliescu s-a retras, probabil, la casa ei de la țară, deoarece nu mai este de găsit în București.

Adriana Iliescu a rupt toate legăturile cu cel mai apropiat om al familiei sale

Impact.ro a încercat să o contacteze pe Adriana Iliescu, însă la numărul de telefon fix din apartamentul în care locuiește împreun cu fiica sa nu răspunde nimeni de zile bune. Eliza, fiica Adrianei Iliescu, care a apărut încă de la naștere pe primele pagini ale ziarelor din toată lumea, se pregătește să împlinească frumoasa vârstă de 16 ani.

Am apelat la cel mai apropiat om al Adrianei Iliescu pentru a afla detalii desprea ea, iar acesta este medicul ginecolog Bogdan Marinescu, de la Maternitatea Giuleşti. Acesta este omul care i-a făcut cel mai mare bine din viața ei, atunci când a ajutat-o să rămână însărcinată și a avut grijă de ea pe tot parcursul sarcinii.

Adriana Iliescu a rupt toate legaturile cu cel mai apropiat om al familiei sale
Adriana Iliescu a rupt toate legaturile cu cel mai apropiat om al familiei sale

”Nu am mai vorbit cu Adriana Iliescu de vreo doi ani”

Uimitor, dar medicul nu mai știe nimic nici el de Adriana Iliescu. Nu au mai vorbit de mai bine de doi ani, fapt care l-a uimit chiar și pe medic. ”Nu am mai vorbit cu Adriana Iliescu de vreo doi ani. A trecut repede timpul şi cu condiţiile actuale legate de pandemia asta nu prea mai aveam cum să luăm legătura. Dar cred că toate lucrurile sunt în ordine, fiindcă altfel, într-un fel sau altul aş fi aflat”.

”Pot să vă spun că Eliza e fată bună, se numără printre premianţii clasei, şi asta nu de ieri, de azi”, a adăugat Bogdan Marinescu. El şi-a reamintit despre primele întâlniri pe care le-a avut cu viitoarea mămică. A rămas pur și simplu impresionat de dorința ei de a avea un copi, dar și despre nivelul de cunoștințe pe care le avea asupra procedurii la care urma să fie supusă.

”Adriana Iliescu şi dorinţa ei de a avea un copil au fost întâmpinate cu multe prejudecăţi. Îmi amintesc acea perioadă în care am asistat-o pe parcursul naşterii şi vreau să revin cu precizarea că Eliza este fata sa biologică, fiindcă nu există vreun alt părinte al său pe această lume.

”Putea să dea lecţii, ca orice alt medic aproape”

Nu a fost niciodată vorba în acest caz despre un vreun embrion gata conceput, ci despre o fertilizare in vitro, cu materii prime, dacă pot spune aşa, de la donatori voluntari şi absolut necunoscuţi până astăzi. Pe de altă parte, Adriana Iliescu şi-a dorit atât de mult un copil încât ştia enorm de multe lucruri despre ce avea să se întâmple. Putea să dea lecţii, ca orice alt medic aproape. Dar asta nu mă miră, dat fiind faptul că ea a fost profesor universitar de limba română”, a rememorat pentru Impact Bogdan Marinescu cele întâmplate cu 16 ani în urmă.

Adriana Iliescu avea 67 de ani atunci când a născut-o pe Eliza și era perfect sănătoasă. Mai mult, femeia care a intrat chiar și în Cartea Recordurilor și-a revenit rapid la silueta pe care o avea înainte de naștere.

”Adriana Iliescu avea, la data naşterii, analize cu rezultate mai bune decât aveam eu, medicul ei asistent. Iar o lună mai târziu, după naşterea Elizei, revenise la greutatea corporală de dinainte de naştere. Asta înseamnă după mine că Adriana Iliescu a ştiut mereu să ţină lucrurile sub control”, ne-a mai declarat medicul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI