Ce i-a făcut Florin Piersic jr lui Teo Trandafir, în direct, în emisiune. A fost un moment foarte greu pentru prezentatoare

Badea Violeta 04.02.2022, 14:53
Ce i-a făcut Florin Piersic jr lui Teo Trandafir, în direct, în emisiune. A fost un moment foarte greu pentru prezentatoare

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite și mai apreciate prezentatoare TV din România. La fiecare apariție de pe micul ecran, vedeta de la Kanal D are zâmbetul pe buze. Cu toate astea, Florin Piersic jr a reușit să o scoată din sărite. Iată ce i-a făcut cunoscutul actor lui Teo Trandafir, în direct, în emisiune. Moderatoarea nu s-a mai putut stăpâni și a început să-l atace subtil!

Teo Trandafir, scoasă din sărite de Florin Piersic jr

Teo Trandafir, în vârstă de 53 de ani, este una dintre cele mai longevive și mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Aceasta și-a câștigat notorietatea odată cu realizarea emisiunii „Teo”, de la Pro TV.

În anul 2006, vedeta a părăsit postul care a consacrat-o și s-a mutat la Romantica, unde a devenit director și realizator al propriului show. U

Ulterior, aceasta a trecut și pe la Prima TV, iar în cele din urmă s-a transferat la Kanal D, post la care este și acum. În toți acești ani, Teo Trandafir a avut parte de numeroși invitați.

Recent, aceasta a povestit un episod mai puțin plăcut din cariera sa, care s-a petrecut pe vremea când lucra la Pro TV. Prezentatoarea TV a dezvăluit Florin Piersic jr a pus-o într-o situatie jenantă.

Înainte de a intra în direct cu actorul, Teo a observat acesta că își trecuse pe niște foi răspunsurile scurte la întrebările pe care modertoarea urma să i le pună.

„Florin Piersic junior m-a enervat cel mai tare. Zice așa. Vine în emisiune. Avea în mână niște foi. Pe ele scria da, nu, la această întrebare nu răspund.

Încep să-l întreb. Și văd că scoate foaia. Zice: da. A doua întrebare: nu. Apoi a zis că la această întrebare nu răspund”, a mărturisit Teo Trandafir, la Kanal D.

Teo Trandafir, enervata de Florin Piersic jr
Teo Trandafir, enervata de Florin Piersic jr

Motivul pentru care Florin Piersic jr ar fi avut această atitudine

Indignată de cele întâmplate, Teo Trandafir i-a cerut o explicație celebrului actor și a aflat că atitudinea sa era din cauza faptului că avea ceva de împărțit cu un ziar care scrisese o informație falsă despre el.

„Mă ridic așa și zic: Stimați telespectatori, vă voi demonstra că sunt un adevărat om de televiziune. Voi vorbi 18 minute, pentru că invitatul din spatele meu nu dorește să comunice cu mine”, a mai povestit Teo Trandafir.

Amintim că înainte de a ajunge la Pro TV, Teo Trandafir a lucrat și cu Mircea Badea. Aceasta a prezentat chiar și știri la Fun Radio și Pro Fm, între anii 1992 și 1993. Următorul an a ajuns la Tele 7ABC, unde a moderat alături de vedeta Antenei 3 emisiunea numită „Bună dimineața, România”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...