Ce fel de viață de familie a avut Niculina Stoican. ”M-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat”

Stan Filon 13.11.2021, 11:44
Ce fel de viață de familie a avut Niculina Stoican. ”M-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat”

Niculina Stoican a avut o viață de familie destul de dură. Ea și sora sa mai mică erau mai mereu singure, deoarece mama lor, cântăreață de muzică populară și ea, era mai mereu plecată la concerte prin țară. Le lăsa pe fete cu o bonă, iar când se întorcea acasă era mai mereu obosită și nervoasă.

Ce fel de viață de familie a avut celebra Niculina Stoican

Niculina Stoican a povestit cu tristețe copilăria pe care a avut-o alături de surioara sa mai mică. Mama ei era vedetă a muzicii populare și era plecată mai mereu de-acasă, iar pe tatăl său biologic nu l-a cunoscut niciodată. Acesta nu a vrut să știe de existența ei.

Când era mică, mama sa i-a interzis să vorbească vreodată cu tatăl său. Anii au trecut, dar bărbatul a ținut-o pe fiica sa departe, chiar și atunci când aceasta s-a măritat. I-a dus invitație la nuntă, însă bărbatul nici măcar nu a vrut să o primească.

Ce fel de viata de familie a avut celebra Niculina Stoican
Ce fel de viata de familie a avut celebra Niculina Stoican

Tatăl său nu a vrut niciodată să vorbească cu ea

”Eu nu am vorbit niciodată cu el pentru că nu mi s-a dat voie. Este foarte dureros să mergi să îi duci scrisoare cu invitaţie la nuntă tatălui tău şi el să nu vrea nici măcar să te vadă. Nici nu ştiu dacă neînţelegerea dintre ei doi a făcut parte din copilăria mea.

Putem să fim foarte săraci atunci când nu reuşim să iubim cu pasiune. Mama a fost capabilă să trăiască un moment din viaţa ei în care concepţiile erau altfel decât sunt acum în societatea noastră. Tatăl meu natural nici nu a apărut în viaţa mea.

Mama a râmas însărcinată cu mine, ei s-au despărţit şi eu am trăit cu restul familiei. Am ajuns la concluzia că dacă lucrurile nu se petreceau aşa, mama nu mai ajungea Angelica Stoican. Între el şi mama mea a fost o iubire profundă dar s-a sfârşit urât din cauză că el nu a avut puterea să recunoască faptul că iubeşte o femeie mai tânără decât el. Mama l-a iubit profund”, povestea Niculina Stoican.

Corecții fizice greu de uitat

Cu tatăl său nu a vorbit niciodată, iar cu mama nu prea avea timp. Când nu era plecată prin vreun turneu, femeia era mereu obosită și supărată. Niculina a suportat chiar corecții fizice care au lăsat urme adânci, atât fizic, cât și psihic.

”Mama mea era in perioada respectiva o femeie extrem de ocupata. Avea concerte prin toata tara, era obosita, isi pierduse rabdarea, iar noi, eu si sora mea, pe care pot spune ca am crescut-o, eram lasate in grija unei bone.

Intr-o zi, eu am incalcat una dintre reguli si am plecat din fata blocului, asa ca nu am auzit cand mama m-a chemat in casa. Rezultatul: m-a batut cu furtunul de la masina de spalat, o bataie pe care, chiar daca am incasat-o pe buna dreptate, nu am uitat-o nici pana acum”, a mai declarat Niculina Stoican.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...