Ce fel de soție este, de fapt, Andreea Marin. ”Infidelitatea nu e motiv suficient pentru divorț”

Cristian Cojocaru 01.02.2021, 18:17
Ce fel de soție este, de fapt, Andreea Marin. ”Infidelitatea nu e motiv suficient pentru divorț”

Divorțul în sine este un lucru care necesită timp de gândire dar și hotărâre. Acest pas nu este ușor de făcut însă este o soluție necesară pentru unele persoane. Andreea Marin a divorțat la rândul său, chiar de trei ori, asta nu poate determina însă ce fel de soție este.

Andreea Marin a fost soție de trei ori

Andreea Marin reprezintă una dintre cele mai îndrăgite persoane din televiziunea română. Prezența sa elegantă, discreția dar și zâmbetul permanent au consacrat-o de-a lungul anilor pe ”Zâna surprizelor”. Chiar și atunci când trecea prin momente grele ale vieții, zâmbetul prezentatoarei a rămas neclintit.

Deși a trecut prin trei divorțuri, Andreea Marin nu a renunțat la ideea de a iubi din nou. Publicul cunoaște doar două dintre acestea, însă zâna a fost căsătorită cu directorul de marketing al unui post TV, Cristian Gheorghiță. Prima căsătorie avea loc în 1995, pe când Andreea Marin avea doar 21 de ani. Căsnicia a fost una relativ de scurtă durată, după doar trei ani, cei doi au depus actele de divorț.

Mai multe persoane apropiate Andreei Marin, au spus că a suferit din cauza divorțului. O explicație plauzibilă ar fi vârsta la care aceasta a decis să spună ”da”, fiind una destul de fragedă care s-a dovedit a fi o decizie nu tocmai potrivită dar cu siguranță din care a avut ce învăța, atât la acea vreme cât și de-a lungul vieții.

Andreea Marin i-a spus ”da” lui Ștefan Bănică Junior în anul 2006
Andreea Marin i-a spus ”da” lui Ștefan Bănică Junior în anul 2006

Cele mai mediatizate relații ale ”Zânei surprizelor”

De la primul divorț au trecut aproximativ șapte ani până când valul dragostei a luat-o iarăși în călătorie. De această dată, Andreea Marin i-a spus ”da” lui Ștefan Bănică Junior în anul 2006. La acea vreme, reprezenta cel mai apreciat cuplu din showbiz, însă după alți șapte ani, povestea de dragoste a luat sfârșit, la pachet fiind și căsnicia.

Circulau diferite zvonuri, unul dintre ele fiind cum că artistul ar fi înșelat-o și ar fi devenit violent. Andreea Marin a decis totuși să explice în cadrul unui interviu care sunt motivele pentru care oamenii ajung la divorț, infidelitatea nefiind unul dintre ele.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, a declarat Andreea Marin, într-o emisiune TV.

În anul 2014, prezentatoarea a decis să facă pentru a treia oară pasul mariajului, alături de doctorul turc Tuncay Öztürk. Dacă această relație părea să fie în sfârșit fericirea mult căutată, la fel ca în prima căsnicie, după trei ani, căsătoria a fost desfăcută. Printre factorii decisivi au fost diferența de vârstă de 11 ani între cei doi dar și religia și viziunea de viitor.

„Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus, şi cred şi astăzi, că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”, a scris, pe Facebook, Andreea Bănică în acel an al divorțului.

Urmăriți Impact.ro și pe