Secretul relației dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Vedeta TV a recunoscut, în sfârșit. Ce au făcut împreună

Andreea Bisinicu 23.01.2021, 09:52
Secretul relației dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Vedeta TV a recunoscut, în sfârșit. Ce au făcut împreună

Secretul relației dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Zâna știe foarte bine cum să se reinventeze, după fiecare mariaj eșuat. După ce a ajuns de trei ori în fața notarului, pentru a semna actele de divorț, prezentatoarea TV și-a găsit iubirea în brațele consulului Adrian Brâncoveanu, bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze. Vedeta TV a recunoscut, în sfârșit. Ce au făcut împreună cei doi îndrăgostiți.

Secretul relației dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Se spune că nimic nu este mai puternic decât o femeie care își revine, singură, fără ajutor, după cele mai mari decepții în dragoste. Aceasta este categoria în care intră și frumoasa Andreea Marin, care a dovedit că se poate reinventa, de fiecare dată, după fiecare căsnicie eșuată. Inteligentă, carismatică, diplomată, fosta Zână a surprizelor este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate vedete de televiziune din România.

Și, cum nimic nu poate sta în calea fericirii, nu este un secret pentru nimeni faptul că bruneta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de consulul Adrian Brâncoveanu, bărbatul care i-a readus zâmbetul pe chip. Cei doi amorezi sunt împreună de doi ani de zile, s-au mutat deja împreună și se comportă ca o adevărată familie. Care este secretul relației dintre Andreea Marin și iubitul ei o spune chiar ea:

„Mi-am redescoperit feminitatea, m-am cunoscut într-un fel care m-a provocat şi m-a ajutat să mă înţeleg mult mai profund. El este dintr-un sat de lângă Focşani şi da, contează foarte mult că ne potrivim în multe privinţe. Avem aceleaşi preferinţe şi pasiuni asemenea, precum şi principii de viaţă comune.” a declarat Andreea Marin pentru cei de la clickpentrufemei.ro

Andreea Marin si Adrian Brancoveanu se iubesc de doi ani de zile
Andreea Marin si Adrian Brancoveanu se iubesc de doi ani de zile

Ce fac Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, atunci când au timp pentru ei

Chiar dacă relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu pare una desprinsă din cărțile de povești, singurul lucru care o nemulțumește pe divă este că, din cauza serviciului solicitant al iubitului ei, cei doi au perioade în care nu petrec foarte mult timp împreună, Adrian Brâncoveanu fiind plecat în delegații, în majoritatea timpului.

De aceea, cei doi îndrăgostiți se bucură la maximum de timpul pe care reușesc să-l petreacă împreună. Chiar și în perioadă de pandemiei, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu găsesc diferite activități si evenimente umanitare la care să participe. De exemplu, Zâna Surprizelor a mărturisit, recent, că ea și iubitul ei consul s-au oferit ca voluntari în cadrul Campaniei Preţuieşte Viaţa:

„Da, am petrecut mult mai mult timp şi am fost amândoi voluntari în Campania Preţuieşte Viaţa, am făcut umăr lângă umăr convoaie umanitare şi asta ne-a ajutat să descoperim noi valenţe ale relaţiei noastre. A fost o perioadă benefică pentru noi. Chiar şi acasă, am descoperit că ne place să facem noi lucruri împreună şi e minunat să simţi astfel.”, a completat prezentatoarea TV, pentru sursa citată mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe