Ce făcea Ruby pentru bani înainte să devină celebră. A recunoscut tot

Badea Violeta 07.11.2021, 11:25
Ce făcea Ruby pentru bani înainte să devină celebră. A recunoscut tot

Ruby este una dintre cele mai bune voci ale industriei muzicale din România. Când te gândești la această solistă îți vin în minte cel puțin câteva melodii de-ale ei care au avut succes și care s-au auzit multă vreme la posturile de radio. Îndrăgita cântăreață a dezvăluit recent ce făcea pentru bani înainte de a deveni cunoscută. Fanilor nu le va veni să creadă!

Ce meserie a avut Ruby înainte de a se lansa în muzică

Mereu cu zâmbetul pe buze, plină de umor, extrem de frumoasă și talentată, Ruby a devenit una dintre cele mai apreciate cânărețe de la noi din țară. Încă de la o vârstă fragedă, ea a visat să urce pe scenă și să cânte în fața unui public numeros.

Totuși, artistei nu i-a fost ușor să ajungă până aici, așa că înainte de a se lansa în muzică a trebuit să-și câtige banii dintr-un alt domeniu. Recent, vedeta a dezvăluit că vindea diferite lucruri confecționate chiar de ea.

Ulterior, artista s-a angajat în televiziune și a ocupat postul de redactor. Deși era apreciatăpentru munca sa, Ruby a renunțat repede la acest loc de muncă din cauza faptului că își dorea altceva. După foarte multă muncă, artista a reușit să-și transforme visul în realitate.

„Când eram mici vindeam de toate, chibrituri împachetate în folie de ciocolată. Mereu mi-a plăcut să îmi câștig banii. Mă duceam la bunica și culegeam caise din copac și apoi ieșeam la poartă să le vând. Bunica îmi dădea bani, aveam tot ce îmi trebuia. Ai mei erau plecați în afară pentru mine, ca să îmi asigure traiul, dar întotdeauna mi-a plăcut să fac eu ceva.

Primul meu job oficial a fost în televiziune, am fost redactor. Îmi plăcea, dar nu simțeam că fac ceea ce mă reprezintă. Eu am venit în București în clasa a IX-a. M-am mutat pentru liceu, iar bunica nu a fost lângă mine primele două săptămâni și mi-a fost foarte greu, nu puteam să dorm fără ea”, a spus Ruby la Antena Stars.

In ce domeniu a lucrat Ruby inainte de a deveni cantareata
In ce domeniu a lucrat Ruby inainte de a deveni cantareata

„Toată copilăria mea m-am vizualizat ca fiind cântăreață”

Ruby a știut tot timpul ce carieră vrea să urmeze. Artista spune că și-a dorit întotdeauna să ajungă cântăreață. Deși are o voce de invidiat și un timbru ușor de recunoscut, solista a dezvăluit că nu i- fost deloc ușor să-și împlinească acest vis.

„Muncesc mult și pun foarte mult suflet în ceea ce fac. Lucrez la foarte multe proiecte, multe materiale video și lucrez foarte mult la mine, încerc să mă dezvolt cât mai mult.

Mi-am dorit sa ajung aici, să am succes, am făcut asta de când eram mică. Toată copilăria mea m-am vizualizat ca fiind cântăreață. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că visurile mele au căpătat culoare și s-au îndeplinit.

Acum sunt înconjurată de foarte mulți oameni de la care am lucruri de învățat. Trăiesc și muncesc făcând ceea ce iubesc cel mai mult, muzica. Pot să spun că sunt cu adevărat împlinită”, a mai precizat Ruby.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...