Bobiță din Las Fierbinți le-a dat vestea cea bună fanilor. Anunț important despre serialul de la PRO TV

Ioana Nechifor 17.10.2019, 13:17
Bobiță din Las Fierbinți le-a dat vestea cea bună fanilor. Anunț important despre serialul de la PRO TV

Mihai Bobonete, alias Bobiță din Las Fierbinți, le-a dat vestea cea mare fanilor! Acesta a făcut un anunț important despre serialul de comedie de la PRO TV, ajuns la sezonul cu numărul 16. Vestea era așteptată cu nerăbdare de toți cei care urmăresc celebrul serial.

Bobiță din Las Fierbinți le-a dat vestea cea bună fanilor

Actorul Mihai Bobonete sau Bobiță din Las Fierbinți, așa cum îl știu telespectatorii, le-a dat vestea cea bună fanilor. El a făcut un anunț important pe o rețea de socializare în ceea ce privește serialul de la PRO TV.

Dacă în prezent telespectatorii urmăresc episoade din sezonul cu numărul 16 al serialului, ei bine, producția lor preferată va continua cu sezonul 17. Mihai Bobonete a făcut anunțul pe instagram, mărturisind astfel că el și colegii săi au început pregătirile pentru noul sezon al serialului de la PRO TV.

„Ca sa vedeti viata si adevarul pe platourile de filmare. Am inceput filmarile la sezonul 17…nu vreau sa zic eu care ce si cum, va las pe dumneavoastra sa vedeti cine se distreaza/plictiseste la filmare si cine e implicat si trage tot greul, cine e actor profesionist si nu-i arde de glume si sotii cand e vorba de munca… Nu vreau sa va influentez… Atat va spun: Cine?

Noi imagini de pe platourile de filmare Las Fierbinți. Actorii au început filmările pentru sezonul 17
Noi imagini de pe platourile de filmare Las Fierbinți

Aseara (n.r marți) am facut cifra record pentru o marti seara si va multumim tare mult pentru asta! Las Fierbinti Fara Frane… Sez. 17″, a scris actorul de la PRO TV.

Noi imagini de pe platourile de filmare Las Fierbinți

Mesajul a fost însoțit și de imagini de pe platourile de filmare. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

„Distracție maximă!”

„Așteptăm!”

„Super serial! Așa este viața în România.”, sunt o parte dintre mesajele primite din partea fanilor.

Mihai Bobonete nu a evitat să-și pozeze colegii la repetiții. El nu a uitat-o nici pe Anca Dumitra, actrița care o intrepretează pe Geanina în Las Fierbinți.

Anca Dumitra, Geanina din Las Fierbinți, la repetiții pentru serialul de la PRO TV
Anca Dumitra, Geanina din Las Fierbinți, la repetiții pentru serialul de la PRO TV

„Anca Dumitra sau colega mea ultra mega frumusică! Sezonul 17 si se tine bine! 🙂 Și noi băietii la fel… Dar ele… Ele sunt lux! :)”, a scris actorul de la PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe