Andra, anunț important în legătură cu Românii au talent. Rămâne artista în juriul emisiunii de la PRO TV?

bogdan 15.10.2019, 12:29
Andra, anunț important în legătură cu Românii au talent. Rămâne artista în juriul emisiunii de la PRO TV?

Mult a fost, puțin a rămas! După preselecțiile pentru sezonul 10 Românii au talent, s-a dat startul filmărilor pentru show-ul de la PRO TV! Telespectatorii au fost curioși să afle dacă se schimbă formula juriului în acest sezon, iar răspunsul nu a întârziat să apară. O primă reacție, din partea juratei Andra, a venit pentru fani.

Andra, anunț important în legătură cu Românii au talent

Vestea că Andra nu va mai face parte din juriul de la Vocea României a surprins pe toată lumea. Mulți s-au întrebat atunci dacă artista va mai rămâne la Românii au talent în noul sezon.

Răspunsul nu a întârziat să apară, iar cântăreața a fost cea care le-a dat  vestea cea bună fanilor. Aceasta a revenit pe platourile de filmare ale show-ului de talente de la PRO TV, pentru a începe alături de colegii săi înregistrările pentru sezonul cu numărul 10.

Andra a revenit pe platourile de filmare Romănii au talent
Andra a revenit pe platourile de filmare Romănii au talent

Ea și-a făcut un selfie de la filmări, pe care apoi l-a postat pe o rețea de socializare. “Azi filmam pentru un sezon nou la @romaniiautalent! #un10perfect”, și-a anunțat cântăreața fanii.

Poza a strâns peste 29.000 de aprecieri și numeroase comentarii din partea susținătorilor ei.

“Multă baftă!”

“Cât de frumoasă ești!”

“Succes!”, acestea sunt doar o parte din mesajele primite de artistă.

Andra rămâne în continuare una din vedetele PRO TV. Ea va putea fi văzută la masa juriului Românii au talent
Andra rămâne în continuare una din vedetele PRO TV

De ce a plecat Andra de la Vocea României

Noul sezon Vocea României, pe care telespectatorii îl pot urmări vinerea la PRO TV, a adus o mică schimbare la masa juriului. Andra a părăsit scaunul de jurat, iar locul ei a fost ocupat de Horia Brenciu, care a revenit astfel în echipa show-ului din care a mai făcut parte cu ani în urmă.

Andra și Cătălin Măruță sunt colegi de post
Andra și Cătălin Măruță sunt colegi de post

„După un an în care am încercat să fac parte şi din juriul de la «Românii au talent», şi din grupul de antrenori de la „Vocea României“, să am şi două turnee simultan, plus videoclipuri şi colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop.

«Vocea României» este una dintre emisiunile preferate, o urmăresc încă de la primul sezon, dar a trebuit să renunţ la fotoliul meu roşu, ştiind că este cea mai bună decizie acum! De «Românii au talent» sunt mult mai ataşată după nouă sezoane încheiate.

Aşa că o să rămân în continuare telespectatoare fidelă «Vocii României» şi le urez succes prietenilor şi colegilor mei care sunt acolo“, a spus Andra în acea perioadă, potrivit Libertatea.