Ce făcea Cătălin Botezatu când și-a dat seama că are Covid. ”Mi-a fost foarte frică”

Cristian Cojocaru, Ioana Nechifor 17.04.2021, 16:47
Ce făcea Cătălin Botezatu când și-a dat seama că are Covid. ”Mi-a fost foarte frică”

Designerul Cătălin Botezatu a povestit cum a fost infectat cu Covid și totodată ce a făcut în toată acea perioadă. Forma dezvoltată de către creatorul de modă a fost una ușoară și totuși acesta și-a făcut griji pentru starea sa de sănătate.

Ce a făcut Cătălin Botezatu cât timp avut Covid

Creatorul de modă face parte din categoria persoanelor cu risc. De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, dintre care și cu cancerul. În vârstă de 54 de ani, Botezatu a povestit cum a descoperit că a fost infectat dar și ce simptome a simțit.

„Da, am avut covid. Mi-a fost foarte frică pentru că nu știam cum reacționează organismul fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o formă ușoară. Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros.”, a dezvăluit Cătălin Botezatu la Metropola TV.

După ce s-a vindecat, designerul a mers în Turcia pentru a efectua un set de analize în scopul de a vedea dacă este totul în ordine. Recent, designerul a suferit o intervenție la Istanbul.

Catalin Botezatu a povestit despre interventiile pe care le-a suferit in Turcia da si despre ce inseamna lupta cu cancerul
Catalin Botezatu a povestit despre interventiile pe care le-a suferit in Turcia da si despre ce inseamna lupta cu cancerul

Ce spune designerul despre vaccinul anti-Covid

Cătălin Botezatu a povestit despre intervențiile pe care le-a suferit în Turcia dar și despre ce înseamnă lupta cu cancerul.

„Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni. (…) Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație pentru că doctorii s-au speriat crezând că s-a mai întâmplat ceva. Nu s-a întâmplat, din fericire a fost o operație simplă, reușită.

Da, sunt mândru că m-am vindecat de cancer și mă laud, datorită mie foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici din Turcia. Și dacă în România li s-au dat verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, acești oameni trăiesc, s-au operat, au scăpat cu viață. ”, a mai dezvăluit designer.

Designerul a vorbit și despre vaccinul împotriva coronavirusului, având chiar și o teorie despre acesta.

„Părerea mea și a medicilor care m-au operat, știti că eu am avut niște probleme… Trebuie să știti ce vaccin alegeți, pentru că, fără doar și poate, nu vreau să fiu ipocrit acum, pentru cei care nu realizează, vaccinul acesta, indiferent pe care l-ați face, are repercusiuni, nu mâine, poimâine, luna viitoare. Au loc niște mutații, din păcate, mutații care vor avea efecte în ani.”, a mai declarat el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI