Simona Halep, criticată dur de un important designer vestimentar pentru felul în care se îmbracă. „Sărăcuța de ea, noroc că e simpatică”

Ana Anitoiu 09.04.2021, 15:57

Simona Halep a fost criticată dur de un important designer vestimentar pentru felul în care se îmbracă. Îndrăgita jucătoare de tenis a fost făcută cu ou și cu oțet de creatorul de modă, după ce a publicat o imagine pe internet, dar a fost apărată de un coleg de breaslă al acestuia.

De ce a fost criticată Simona Halep

Recent, Simona Halep a publicat o fotografie pe internet în care a apărut cu o ținută ce n-a fost deloc pe placul designerului vestimentar Alin Gălățescu. Jucătoarea de tenis s-a fotografiat în timp ce purta o pereche de pantaloni largi, cu decupaj, de culoare gri și un tricou alb, peste care a îmbrăcat și o jachetă, tot albă.

”Și-a luat un tricou cu Dior 8, are niște bocăncei din ăia, șlăpuți din ăia de terasă de la același brand, geaca ordinară… Sărăcuța de ea, noroc că e simpatică și nu putem cere de la ea ceva stilistic. Arată ordinary (banal, n.r.). Mi-e dragă ea, dar nu are nicio treabă. Poate era pe șantierul viitorului hotel. Poate că e pe șantier. Eu niciodată nu am făcut o analiză a persoanelor publice care s-au dus la cumpărături, dar în momentul în care îți asumi…”, a spus designerul la Prima TV, subliniind faptul că a luat la analizat ținuta Simonei Halep doar pentru că ea a ales să se fotografieze îmbrăcată așa.

Simona Halep, criticata dur de un important designer vestimentar pentru felul in care se imbraca.
Simona Halep, in tinuta criticata

Simona Halep, apărată de un alt designer vestimentar

Pe de altă parte, Simona Halep a fost apărată de un alt designer vestimentar, care a arătat mai multă înțelegere pentru alegerile sportivei. Andreea Simona a atras atenția că jucătoarea de tenis nu a greșit cu această ținută, deoarece este una sport ce o caracterizează.

”Ea e în zona ei de confort. Mie nu îmi displace ținuta. Ea stă toată ziua pe terenul de tenis și cumva o caracterizează”, a spus Andreea Simona, venind în apărarea Simonei Halep.

Simona Halep și familia ei au succes în afaceri

Jucătoarea de tenis și familia ei au succes în afaceri. În plină pandemie de coronavirus, Simona Halep a publicat imagini de la complexul Lotus Studio, aflat la doar 500 de metri distanță e plaja din Mamaia, la care s-au încheiat lucrările. Unele dintre apartamentele de aici vor putea fi închiriate în regim hotelier începând pe 29 aprilie, doar în sezonul estival. Prețul va fi destul de piperat: până la 1.500 de lei pentru două nopți. De administrare se ocupă compania SH Resort ce îi are ca acţionari pe Nicolae şi Stere Halep, fratele, respectiv tatăl sportivei.

”Este un bloc de 64 de apartamente şi am păstrat câteva, vor funcţiona sub formă de apart-hotel. Avem mai multe apartamente, am şi vândut din cele date scoase la vânzare. Încă se lucrează la site, am dat drumul la paginile de Facebook şi de Instagram, deschidem pe 29 aprilie şi vom funcţiona până la 1 octombrie sau 1 noiembrie, în funcţie de cum vor veni turiştii”, a spus Nicolae Halep, potrivit zf.ro.

Simona Halep, inclusă într-un top al celor mai feminine vedete din România

Recent, fostul mare fotomodel Dana Săvuică a realizat, în exclusivitate pentru impact.ro, topul celor mai feminine vedete din România. În acest clasament a inclus-o și pe Simona Halep, la egalitate cu o altă femeie ce reprezintă țara. Mai multe detalii, AICI!

”Simona Halep ne-a arătat că, prin talent și cu multă ambiție, a putut ajunge departe. Sportul pe care îl practică, tenisul, dezvoltă și o latură masculină, dar ea e altfel în afara terenului. Am văzut-o în rochițe frumoase, diafane. Cu acest zâmbet, atât de feminin, inocent, a cucerit lumea”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...