Ce face și cum arată, la 57 de ani, Ionică din Liceenii. De nerecunoscut

Ana Ionescu 12.05.2021, 11:52
Ce face și cum arată, la 57 de ani, Ionică din Liceenii. De nerecunoscut
Îl mai ții minte pe Ionică din celebrul film Liceenii care devenise un fenomen în urmă cu 35 de ani? Rolul celui mai poznaş elev, Ionică, a fost interpretat de actorul Mihai Constantin, care acum a ajuns la vârsta de 57 de ani și este de nerecunoscut.

Ce face acum Ionică din Liceeni. S-a schimbat complet

Mihai Constantin, devenit celebru pentru rolul lui Ionică din Liceenii, a rămas în lumea artistică. El joacă pe scena Teatrului Bulandra, dar poate fi urmărit și în spectacole la Teatrul Național București sau Teatrul Metropolis.
La 35 de ani de la lansarea celebrului film Liceenii, Mihai Constantin este de nerecunoscut. Timpul și-a pus amprenta asupra actorului, este vizibil îmbătrânit și cu greu ai recunoaște că este același bărbat care l-a interpretat pe Ionică din Liceenii. În timpul său liber, Mihai Constantin joacă tenis. Deși a luat câteva kilograme bune, Mihai este foarte activ și îi place să facă sport.
Ce face si cum arata, la 57 de ani, Ionica din Liceenii. De nerecunoscut2
Ionica din Liceenii este de nerecunoscut la 57 de ani. Sursa foto: tacataca.prosport.ro

Mihai Constantin, singurul moștenitor al actriței Tamara Buciuceanu

Mihai Constantin este singurul nepot al regretatei actrițe Tamara Buciuceanu, care s-a stins din viață pe 15 octombrie 2019, la Spitalul Elias din Capitală. Celebra artistă nu a avut copii cu soțul ei, medicul anestezist Alexandru Botez, iar Mihai a fost unicul său moștenitor. Apropiați ai actriței au mărturisit că unul dintre marile regrete ale Tamarei Buciuceanu a fost faptul că nu a devenit mamă. Tocmai din acest motiv, ea era foarte apropiată de nepotul său, alături de care a jucat și în Liceenii.

Cine este actorul Mihai Constantin

Actorul Mihai Constantin și-a început cariera la Teatrul Municipal din Ploiești, imediat după ce a terminat facultatea. A devenit celebru după ce a interpretat rolul lui Ionică din Liceenii. Este unul dintre cei mai apreciați actori ai Teatrului Bulandra din București, acolo unde este angajat încă din 1990. De asemenea, el colaborează cu Teatrul Național din București și poate fi urmărit și pe scena Teatrului Metropolis.
De-a lungul carierei sale a primit numeroase premii, printre care premiul pentru cel mai bun actor în stagiunea teatrală 2008-2009 oferit de Primăria Municipiului Bucureşti – secţiunea artele spectacolului și premiul pentru cel mai bun spectacol: “A douăsprezecea noapte” la Festivalul Piatră Neamţ. În anul 2003, el a primit Premiul Naţional pentru Cel Mai Bun Actor al anului pentru rolul Oblomov din Oblomov de I.A. Goncearov.
Urmăriți Impact.ro și pe