Ce face și cum arată fiica fostului mare fotbalist Marius Lăcătuș. S-a transformat într-o tânără superbă. Foto

Alexandra Andrei 10.04.2020, 19:51
Ce face și cum arată fiica fostului mare fotbalist Marius Lăcătuș. S-a transformat într-o tânără superbă. Foto

De-a lungul anilor, Marius Lăcătuș s-a remarcat prin talentul extraordinar la fotbal, prin ambiția și îndârjirea de care a dat dovată pe teren, câștigând tot ceea ce se putea câștiga pe plan național, dar și internațional. Însă, toți cei care îl cunosc pe cel poreclit “Fiara” îl apreciază pe fostul fotbalist pentru faptul că a avut o viață personală extrem de liniștită. Cea mai reușită a vieții lui nu este nicidecum fotbalul, ci fiica lui, Alexandra, o tânără superbă în vârstă de 25 de ani.

Ce face și cum arată fiica fostului mare fotbalist Marius Lăcătuș

Marius Lăcătuș, fosta emblemă a Stelei, este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Mariana, cu care trăiește și acum o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au o fiică, Alexandra, în vârstă de 25 de ani, care este absolventă a Facultății de Artă Dramatică din Madrid, oraș în care și locuiește.

Alexandra are o relație extrem de apropiată cu părinții săi, care i-au călăuzit pașii pe orice direcție a dorit tânăra să o ia. Puțini sunt, însă, cei care știu faptul că tânăra a fost înfiată în anul 2000, pe când avea avea 5 ani, iar povestea este una de-a dreptul sfâșietoare.

Alexandra, fiica lui Marius Lăcătuș, este absolventă a Facultății de Artă Dramatică din Madrid

Marius și Mariana Lăcătuș s-au căsătorit în 1989 în cadrul unei ceremonii fastuoase, de unde nu au lipsit fotbaliștii Generației de Aur. După nuntă, proaspeții însurăței au început să își dorească enorm un copil, însă Mariana nu a rămas însărcinată. Timp de aproape un deceniu, fostul fotbalist și-a dus soția la cei mai buni medici care existau pe atunci, atât în România, cât și în străinătate, însă nimeni nu le-a dat nicio șansă să devină părinți.

 

În cele din urmă, chiar Lăcătuș a fost cel care i-a propus soției să înfieze un copil, pentru ca familia lor să fie completă. După luni întregi în care s-au luptat cu birocrația, cei doi au reușit să o aducă pe Alexandra acasă.

Nu fotbalul este cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viață!

Marius Lăcătuș va rămâne în istorie precum unul dintre cei mai buni fotbaliști ai României din toate timpurile. În ciuda faptului că are un palmares impresionant, ori de câte ori a fost întrebat care este cea mai mare reușită a vieții sale, Fiara a dat un răspuns de-a dreptul emoționant: “Nu fotbalul este cea mai mare reușită a vieții mele, ci fiica mea, Alexandra. Apariția ei în viața mea este cel mai bun lucru care mi s-ar fi putut întâmpla vreodată”,

Urmăriți Impact.ro și pe