Ce face Petre Roman de când fosta sa soție e internată într-un centru de recuperare. Fiica sa, Oana, l-a dat de gol

Beatrice Dumitru 23.11.2022, 12:50
Ce face Petre Roman de când fosta sa soție e internată într-un centru de recuperare. Fiica sa, Oana, l-a dat de gol

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, este internată de mai bine de un an într-un centru de îngrijire, iar în ultimul timp s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. Oana Roman, fiica celor doi, a dezvăluit cum a reacționat fostul premier al României când a aflat despre problemele celei care i-a fost soție.

Ce a spus Oana Roman despre Petre Roman

Mioara Roman (82 ani) traversează o perioadă dificilă din cauza stării de sănătate. Ea are niște probleme neuronale, iar de curând a suferit o intervenția chirutgicală pentru aplicarea unei proteze de șold, Acum se află într-o stare mai bună și face recuperare medicaă, iar Oana Roman face tot posibilul pentru ca cea care i-a dat viață să fie cât mai bine.

Și nu este singură în această perioadă, ci îl are alături pe tatăl său. Deși au divorțat după 33 de ani de căsnicie și are o altă familie, Petre Roman se interesează de fosta sa soție, dar și de bunăstarea fiicei sale, după cum a dezvăluit chiar aceasta.

Ce face Petre Roman de când fosta sa soție e internată într-un centru de recuperare. Fiica sa, Oana, l-a dat de gol
Mioara Roman se află într-un centru de îngrijire.

S-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă cum e mama. Fără îndoială că s-a interesat și fără îndoială că eu am simțit nevoia să vorbesc și cu el lucrurile astea și să îl țin la curent, să îi explic tot ce se întâmplă. Așa consider eu normal. Și eu fac tot ce este omenește posibil ca ea să primească cele mai bune îngrijiri care există în România, pentru a-i fi cât mai bine”, a declarat Oana Roman pentru Cancan.

„Tu ai mai multă grijă de mine decât am avut au de tine”

Oana Roman a spus despre mama sa că s-a recuperat foarte bine, este într-o stare bună, stabilă, dar că este foarte fragilă și trebuie să fie îngrijită foarte bine. Aceasta a mai mărtirisit și ce i-a spus Mioara Roman într-una din zilele în cae a vizita-o.

Ultima oară când am fost la ea, acum două zile, mi-a spus „Mi se pare că tu ai mai multă grijă de mine decât am avut eu grijă de tine!” Și i-am spus „Mama, eu tot ce sunt, sunt datorită ție! Tot ce am învățat, toate cunoștințele pe care eu le-am acumulat în această viață, în afară de școală, ți se datorează. Ai avut mult mai mare grijă de mine, pentru că eu m-am dezvoltat, am evoluat, am învățat atât de multe de la tine, încât sunt un om!”. (…) Părinții sunt esența noastră și atunci trebuie să fim lângă ei până la capăt, fără îndoială. Nu din obligație, nu din a răsplăti ceva, ci pentru că așa trebuie să simțim, trebuie să fim lângă ei”, a mărturisit Oana Roman.

Mioara Roman și Petre Roman au divorțat în anul 2007, iar fostul premier al României și-a refăcut viața alături de cântăreața Silvia Chifiriuc, cu care are un fiu, Petrus, în vârstă de 13 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...