Mioara Roman, răsfățată de Oana și nepoata sa la azil. Filmarea care dezvăluie cât de mult a afectat-o boala pe fosta soție a lui Petre Roman

Anca Manolica 01.11.2022, 14:25

Oana Roman a fost foarte criticată atunci când a decis să își ducă mama la un centru special pentru vârstnici. Foarte mulți au spus că vedeta și-a internat mama la azil pentru a scăpa de ea, dar aceasta încearcă mereu să arate că lucrurile nu stau deloc așa. Fiica lui Petre Roman a postat imagini de la ultima vizită pe care i-a făcut-o mamei sale, împreună cu Isa.

Mioara Roman, răsfățată la azil

Oana Roman are o relație specială cu mama ei, motiv pentru care a uimit pe toată lumea atunci când a decis să o interneze pe cea care i-a dat viață la un azil. Hotărârea a fost luată imediat după ce femeia a suferit o operație foarte dificilă la șold, iar fosta soție a lui Petre Roman și-a pierdut mobilitatea.

Fiindcă nu mai putea sta în picioare, fiind nevoită să se deplaseze în permanență doar cu ajutorul unui scaun cu rotile, fiica ei a decis să o interneze într-un centru de recuperare foarte modern. Acolo are parte de îngrijire de specialitate și este tratată foarte bine.

Oana a mers împreună cu Isa să o viziteze pe mama sa

La puțin timp după ce s-a întors din scurta vacanță de la Brașov, pe care a petrecut-o împreună cu fiica sa, Oana Roman a mers împreună cu micuța la centrul de recuperare acolo unde este internată mama sa. Cele două i-au făcut o surpriză plăcută Mioarei Roman, care s-a bucurat foarte mult să își revadă nepoțica.

Cele două au rămas și ele plăcut surprinse atunci când au văzut-o, fosta soție a lui Petre Roman fiind foarte bine aranjată, machiată și foarte energică.

„Am venit la mama și Isa o scos-o la o plimbare. Pe mama am găsit-o bine, zâmbitoare, machiată și în super formă. A găsit Isa acuarelele aici la mama și s-a apucat de pictat. Petrecem timp de calitate cu mama la plimbare.”, a declarat partenera de viață a lui Marius Elisei în mediul online.

Oana Roman, în vizită la mama sa, alături de Isa / foto: captură Instagram
Oana Roman, în vizită la mama sa, alături de Isa / foto: captură Instagram

Fiica lui Petre Roman a împărtășit cu fanii săi din mediul online bucuria simțită la ultima vizită la mama sa. Vedeta a declarat că Mioara Roman se simte bine și că recuperarea merge de minune.

„Vă spun pe cuvânt, mama arată fabulos. Face multe exerciții și mișcare pentru recuperare zilnic și asta îi dă energie și o stare bună. Doamnele infirmiere au machiat-o azi și este ca o floare!”, a mai dezvăluit Oana Roman pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...