Ce face pentru bani Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu. Băiatul e în război declarat cu tatăl său

Ioana Bucur 30.03.2022, 13:04

A fost unul dintre concurenții cu cele mai mari șanse de a pleca din Repulica Dominicană cu premiul Survivor, însă votul publicului a decis ca drumul lui în competiție să se sfârșească. Printre cei care i-au urmărit evoluția în show-ul de la PRO TV este și Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu. Cum își câștigă tânărul banii și de ce este într-un război declarat cu tatăl său.

Ce spune fiul lui Cătălin Zmărăndescu despre fostul concurent Survivor

Experiența Survivor 2022 a ajuns la final pentru Cătălin Zmărăndescu. Fostul Faimos a fost așteptat la aeroport, în România, de familie și prieteni. De la momentul emoționant a lipsit însă fiul său, Mihai, cu care nu ar mai ține legătura de ani buni.

Tânărul a postat pe o platformă de social media un mesaj tulburător, vorbind despre relația sau, mai bine zis, lipsa unei relații cu părintele său. Fiul lui Zmărăndescu nici nu mai vrea să audă de fostul concurent Survivor, dezvăluind că tatăl său a ales să se îndepărteze de el, după ce i-ar fi fost interzis să mai vorbească cu propriul copil.

„Am văzut multe comentarii la clipul pe care l-am postat despre Cătălin Zmărăndescu, de genul „Cum poți să vorbești așa despre tatăl tău”. Poate mulți nu știți povestea din spatele spuselor mele, dar vă întreb pe voi, ăștia de vă iubiți părinții atât de mult și îi întreb pe cei care nu v-au făcut nimic părinții voștri și îi iubiți atât de mult: băi, voi v-ați tatua părinții voștri pe întreg brațul doar ca să vorbească cu voi?”, a scris Mihai, pe o platformă de social media.

Ce face pentru bani Mihai, fiul lui Catalin Zmarandescu. Baiatul e in razboi declarat cu tatal sau

Cu ce se ocupă tânărul

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a povestit că avea doar 16 ani când a decis să își facă un tatuaj uriaș pe piele, doar pentru a-i atrage atenția tatălui său, sperând ca acesta să redeschidă un canal de comunicare cu el.

„Eu la 16 ani nu aveam parte de tatăl meu pentru că cineva, nu vreau să spun cine, i-a interzis să vorbească cu mine și cu sora mea și eu mi-am tatuat pe piele tot corpul lui doar să mă bag în seamă cu el și să vorbească cu mine, iar el a avut o reacție foarte ciudată asupra mea. În fine, chestie care m-a durut la vremea respectivă, dar acum vă întreb pe voi: un tată care își iubește atât de mult copiii, are patru, da? De ce se prezintă doar cu doi din patru? Nu vă sună aiurea? Cred că și voi ați face la fel ăstia de mă judecați”, a mai spui fiul lui Zmărăndescu.

În ciuda faptul că nu mai vrea să audă de tatăl său, fiul lui Cătălin Zmărăndescu i-a călcat pe urme. Mihai este campion la MMA, strângând numeroase trofee. În 2017, Zmărăndescu Jr a reușit să-l învingă pe John „Blackbeard” Oliver, un sportiv de vârsta tatălui lui. În același an, a câștigat și prima lui centură de campion MMA.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...