Cătălin Zmărăndescu de la Survivor a divorțat de soție pentru 30 de lei. Bătăile pe care le încasa femeia

Nicu Stan, Camelia Moldoveanu 23.02.2022, 13:46

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor a divorțat de soție pentru 30 de lei. Bătăile pe care le încasa femeia. Odată cu participarea sportivului la Survivor România ies la suprafață noi detalii din viața acestuia. Acum, s-a aflat că Faimosul și-a bătut zdravăn fost soția, apoi a depus tot el actele de divorț.

Cătălin Zmărăndescu, făcut de râs de fosta soție. A divorțat de ea pentru 30 de lei

Probabil unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România 2022 este fostul bodyguard al lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu. Faimosul se războiește cu toată lumea, inclusiv cu colegii din propria echipă.

Puțini sunt cei care nu s-au certat până acum cu Cătălin Zmărăndescu în jungla Dominicană, iara asta nu pare să surprindă pe cei care îl cunosc pe sportiv.

Catalin Zmarandescu si Cristina au impreuna doi copii
Catalin Zmarandescu si Cristina au impreuna doi copii

Cătălin Zmărăndescu, fire vulcanică

Luptătorul este o persoană vulcanică, lucru amintit chiar și de fosta sa soție, Cristina. Cei doi s-au despărțit de peste 10 ani, după o căsnicie de 14 ani. Cătălin Zmărăndescu și fosta soție au împreună doi copii, un băiat și o fată.

În urmă cu 12 ani, Cătălin Zmărăndescu a depus actele de divorț, anunțând că s-a săturat de jignirile soției sale. Faimosul de acum a dat vina atunci pe Cristina pentru problemele din familie, însă femeia are o altă variantă.

Declarațiile Cristinei, fosta soție a Faimosului

„Cătălin m-a bătut de multe ori și asta se întâmpla din cauza banilor. Nu a fost așa, dar toate problemele pe care le-a avut în ultima vreme parcă l-au înrăit. Întreținerea pentru luna iulie a fost de 380 de lei. Aveam în casă 550 de lei, numai că mi s-a îmbolnăvit fetița și am dus-o la spital.

Medicamentele m-au costat 200 de lei. I-am spus lui Cătălin că îmi trebuie diferența ca să pot achita întreținerea. Atunci a explodat și mi-a spus ­că-mi bat joc de munca lui. El nu înțelegea cum s-au cheltuit banii. Mi-a spus că o sa divorțeze. Eu nu l-am crezut, dar uite că a făcut-o”, spunea Cristina la vremea respectivă.

Cristina, la un pas să ajungă la pușcărie

Despărțirea de Cătălin Zmărăndescu și greutățile financiare au făcut-o pe Cristina să încalce legea. După patru ani de ladivorț, femeia a fost trimisă în judecată, fiind acuzată de înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Fosta soție a lui Cătălin Zmărăndescu a fost condamnată la 2 ani de închisoare, însă pedeapsa a fost suspendată pe o perioadă de cinci ani, timp în care ea trebuia să demonstreze că nu mai comite așa ceva. Altfel, ar fi ajuns la pușcărie. Acum, Cătălin Zmărăndescu plătește 4000 de lei pe lună pensie alimentară pentru cei doi copii.

Urmăriți Impact.ro și pe