Sebastian Chitoșcă, dezvăluiri neaşteptate despre divorţ. Fostul concurent de la Survivor: “Nu am voie să mă apropii de ea, fac închisoare”

Ana Anitoiu 30.09.2021, 17:06

Sebastian Chitoșcă a făcut dezvăluiri neaşteptate despre divorţ. Fostul concurent de la ”Survivor România” a spus că nu are voie să se apropie de soția lui și a explicat care este motivul și ce s-a întâmplat de-a lungul timpului între ei doi.

Ce greșeală a făcut Sebastian Chitoșcă la ”Survivor România”

Sebastian Chitoșcă a recunoscut că a făcut o greșeală gravă în Republica Dominicană, în timpul filmărilor pentru ”Survivor România”. Fostul concurent i-a trimis un mesaj soției lui, Alexandra. I-a spus că o iubește, că este bine și i-a amintit că lipsește de acasă doar ca să facă rost de bani. Însă, prin acest gest a încălcat contractul, iar ea a aflat că riscă o amendă de 100.000 de euro.

”Le-am spus: «Vreți să mă concesionați pe 100 de ani sau pe vreo două vieți, ca să vă dau banii ăștia?» Ea, singură, naivă, s-a speriat, și de atunci s-a schimbat ceva în ea. A început să nu se mai uite la emisiune, prinsese ură față de ce s-a întâmplat. Nici eu nu puteau spune altceva, nu-i condamn pe cei de la emisiune. Oamenii au spus ce am semnat eu.

De atunci s-a închis în ea, stătea singură, nu mai trecea nici pe la mama. A început să fumeze, ceea ce pe mine m-a deranjat. Am discutat, am iertat-o. Aparent am fost mințit că se lasă de fumat. Nu s-a lăsat, fuma pe ascuns, și de atunci au plecat discuțiile de neîncredere. Noi nu ne mințeam, nu ne ascundeam unul de altul”, a povestit Sebastian Chitoșcă.

De asemenea, fostul concurent de la ”Survivor România” a recunoscut că a început să-i controleze soției sale activitatea din ultimele șase luni pe Instagram. Alexandra a fost deranjată de acest lucru și i-a spus că nu a greșit cu nimic.

Sebastian Chitosca, dezvaluiri neasteptate despre divort
Sebastian Chitosca si sotia lui

Sebastian Chitoșcă, detalii neașteptate despre divorț

Sebastian Chitoșcă a povestit că problemele dintre el și soția lui nu erau noi. În ultimii doi ani și jumătate, el s-a refugiat în jocuri video și YouTube, din cauza presiunilor din carieră și a sperieturii referitoare la fratele său, care era cât pe ce să-și piardă viața în urma unei altercații.

“Ei i-am spus că vreau să mă schimb când m-am întors acasă, mi-a zis că se bucură că am realizat toate lucrurile astea. Am făcut lucruri pe care nu le-am făcut niciodată pentru ea după ce am venit în ţară, nu am deschis PC-ul vreo lună şi jumătate. Dar o simţeam rece, nu îmi convenea, i-am pus întrebări. Ea mi-a zis: tu acum ţi-ai dat seama, dar aşa m-ai obişnuit! Ţi-am zis luni de zile că mă pierzi”, a spus el la ”Teo Show”.

Sebastian Chitoșcă, episod de violență cu soția lui

Sebastian Chitoșcă a mai recunoscut că la un moment dat, la începutul relației lor, o ceartă a degenerat până la violență fizică. Fostul concurent de la ”Survivor România” a spus că pe vremea aceea erau amândoi geloși, iar el i-a dat o palmă.

”Eu am venit în România din Germania pentru o filmare şi am simţit că o pierd, i-am zis şi mamei. Era schimbată total… Soţia mea nu a greşit cu absolut nimic, a fost fidelă. Eu sunt vinovat pentru despărţire, să se ştie clar!

Eu îi aduceam un stres. Totul amestecat cu stresul de la munca au făcut-o să cedeze. I-am cerut iertare de mii de ori! Mi-a trimis un mesaj la întoarcerea în Germania în care mi-a zis că e într-o depresie şi că pleacă la mama ei. Eu ştiam că urmează treaba asta!”, a mai spus el.

Cum a aflat Sebastian Chitoșcă că mariajul lui a luat sfârșit

Sebastian Chitoșcă a aflat că mariajul lui a luat sfârșit de la mama soției sale. Femeia i-a spus că se vor vedea la notar. În plus, Alexandra a anunțat Poliția că îi este teamă de reacția lui la această veste.

”Mie mama ei mi-a zis că Alexandra vrea să divorţeze de mine, că ne vedem la notar. A spus chiar la Poliţie că a plecat de acasă pentru îi era frică de reacţia mea. Aşa că nu am voie să o văd sau să mă apropii de ea!

Fac închisoare sau trebuie să plătesc o amendă de sute de mii de euro. Eu nu mi-am mai recunoscut soţia. Eu nu am terorizat-o, nu i-aş fi făcut nimic rău. M-am obişnuit cu ideea, am înţeles că nu se mai poate, asta e cursul vieţii”, a adăugat Sebastian Chitoșcă, la ”Teo Show”.

Urmăriți Impact.ro și pe