Ce face Ilinca Vandici cu toate ţinutele pe care le îmbracă la „Bravo, ai stil”! Puţini au habar de acest lucru (exclusiv)

Andra Daoud 08.02.2022, 15:29

Ilinca Vandici surpinde cu fiecare apariție de la „Bravo, ai stil!”, emisiune pe care o prezintă deja de șapte sezoane. Moderatoarea este la fel de elegantă și de stilată precum concurentele, atât în emisiunile din timpul săptămânii, cât mai ales în galele live. La câteva zile de la finala sezonului al șaptelea, Ilinca Vandici a povestit ce face cu ținutele pe care le poartă în emisiune, dar și cum reușește să arate atât de bine.

Ce face Ilinca Vandici cu ținutele pe care le îmbracă la „Bravo, ai stil!”

Ilinca Vandici este un exemplu de eleganță și rafinament și nicio apariție a sa nu poate fi trecută cu vederea. Vedeta prezintă cea mai cunoscută emisiune de stil, iar ținutele pe care le poartă la filmări surprind prin eleganța lor. Look-ul ei impecabil inspiră multe femei în viața de zi cu zi și nicio apariție nu seamănă cu alta.

Multe doamne și domnișoare probabil că o invidiază pentru faptul că nu se îmbracă de două ori la fel și cred că ținutele pe care le poartă la „Bravo, ai stil!” ajung apoi în dressing-ul ei. Lucrurile nu stau deloc așa, iar după finala sezonului cu numărul șapte, Ilinca Vandici a dat un interviu pentru playtech.ro, în care a povestit ce se întâmplă cu hainele cu care apare în emisiune.

Hainele pe care le-am purtat în emisiune nu sunt ale mele, nu îmi rămân și nu le duc acasă. Sunt de la designeri, sunt haine prototip făcute special pentru a fi purtate de către vedete, modele, pentru shootinguri. Am avut și anumite ținute pe care le-am făcut special pentru anumite gale și acelea mi-au rămas.

Toate celelalte au fost trimise înapoi. Îmi plac hainele, îmi place moda, am achiziționat de-a lungul timpului foarte multe piese, dar nu le-aș vinde neapărat acum, nu este cazul. În fiecare toamnă și primăvară fac ordine în dressing, îl las să respire și dăruiesc tot ceea ce nu mai port”, a povestit Ilinca Vandici.

Ce face Ilinca Vandici cu toate ţinutele pe care le îmbracă la „Bravo, ai stil”! Puţini au habar de acest lucru (exclusiv)
Ilinca Vandici a recunoscut ce face cu ținutele de la „Bravo, ai stil!”

Secretul siluetei perfecte

Ilinca Vandici se menține de ani buni cam la același număr de kilograme. Silueta ei nu a oscilat foarte mult, chiar dacă a trecut printr-o sarcină. Vedeta și-a revenit foarte repede după naștere, iar secretul ei este sportul. Orele petrecute în sala de forță își spun cuvântul, iar antrenamentele intense o ajută să își mențină corpul tonifiat și să arate bine indiferent ce ar purta.

Sportul este o stare, un mindset, ceva ce chiar dacă nu iubești din adâncul ființei tale, în momentul în care îi vezi beneficiile nu mai poți renunța. Cumva asta se întâmplă și în ceea ce mă privește, sportul este parte din viața mea, la fel cum este și stilul de viață sănătos. Nu mă simt bine dacă nu fac sport.

Merg la sală de trei ori pe săptămână, nu zilnic, dar am deja 10 ani de când practic antrenamente constant la sală. Am început să fac sport când aveam 7 ani și toată viața am făcut sport, cu mici pauze. Mișcarea mă ajută să descarc mult din energia negativă pe care o acumulez, dar fac sport și pentru beneficiile de ordin fizic.

Sunt conștientă de acest beneficiu acum după ce am născut, pentru că am realizat că s-a schimbat corpul meu. Dacă acum nu am un stil de viață sănătos, se vede imediat. Pentru a putea să mă mențin într-o stare fizică foarte bună trebuie să fac sport și să am un regim de viață cât mai sănătos”, a mai declarat Ilinca Vandici, în cadrul aceluiași interviu.

Ilinca Vandici a cochetat cu modelling-ul încă din adolescență și, înainte să ajungă „pe sticlă”, a câștigat câteva concursuri de miss autohtone. A participat chiar și la Model of the World România, apoi a făcut trecerea către o carieră în televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe