Ilinca Vandici, jefuită la revenirea în țară. Detalii dramatice. ”Am zis că mi se umflă degetele”

Iancu Andreea, Alexandru Puiu 04.02.2022, 14:12
Ilinca Vandici, jefuită la revenirea în țară. Detalii dramatice. ”Am zis că mi se umflă degetele”

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” a trecut prin momente greu de imaginat după ce s-a întors dintr-o vacanță superbă alături de familia sa. Ilinca Vandici a constatat că a fost jefuită abia la revenirea în țară, când a realizat ce i s-a întâmplat. Vedeta de la Kanal D a oferit detalii despre situația sa și i-a avertizat pe toți cei care călătoresc să își asigure bunurile.

Ilinca Vandici, momente de coșmar după ce a fost jefuită

Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la Kanal D, iar emisiunea pe care o moderează se bucură de aprecierea publicului. Pentru că și-a dorit să se bucure de o scurtă vacanță alături de soțul său, Andrei Neacșu, și de micul Zian, Ilinca Vandici a plecat într-o călătorie în Dubai, în timpul căreia s-a trezit că a fost jefuită. Vedeta a dezvăluit situația dramatică prin care a trecut pe rețelele de socializare, la revenirea în țară.

Plecată cu gândul la o vacanță relaxantă, Ilinca a descoperit că orice călătorie ascunde o doză de neprevăzut. Din păcate, în situația ei a fost vorba despre un jaf, pe aeroport, la revenirea din Dubai. Se pare că vedeta a fost prădată de hoți, care i-au sustras din bagajul de cală mai multe inele prețioase. Abia la întoarcerea în țară, în timp ce despacheta, Ilinca a descoperit bijuteriile lipsă.

„Mi-au furat inelele. Îmi vine să plâng! De ieri îmi vine să plâng! Am greșit eu! A fost greșeala mea! Am pus săculețul cu toate inelele mele cu diamante, inclusiv verigheta, în bagaj. Am zis că le pun pe degete, după care am zis că e drum lung și mi se umflă degetele și le-am băgat într-un săculeț și l-am pus în bagajul de cală. Bagajul nu l-am închis, nu l-am sigilat.”, a recunoscut Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici, jefuită după vacanța din Dubai
Vedeta a rămas fără bijuterii de valoare

Vedeta a rămas fără câteva inele de suflet

Ilinca Vandici a povestit că, ajunsă acasă, a început să despacheteze bagajul, motiv pentru care a descoperit că îi lipsesc câteva inele. Vedeta a fost extrem de supărată pentru că s-a trezit fără bijuterii, în condițiile în care nu își imagina că i s-ar putea întâmpla un astfel de necaz. Din păcate, Ilinca nu poate să facă nimic.

„Am ajuns acasă, am deschis bagajul și săculețul unde erau doar inelele prețioase era rupt. Mai aveam alte două cutii de bijuterii care erau deschise, nu erau atât de prețioase, erau și ele prin bagaj, dar săculețul era gol. Toate inelele mele au dispărut, m-am panicat foarte tare, m-am supărat foarte tare, dar am zis asta e. Ideea este că nu poți face absolut nimic”, a povestit Ilinca Vandici pe contul său de Instagram.

Ilinca Vandici, jefuită după vacanța din Dubai
Ilinca a primit încurajări și sfaturi din partea fanilor săi

„Mi-am găsit verigheta și un singur inel”

Prezentatoarea de la Kanal D a găsit doar verigheta și un singur inel din toate bijuteriile pe care le avea în bagaj. Din păcate, vedeta a rămas fără inelul de logodnă primit de la soțul său, precum și fără alte bijuterii de suflet. Ilinca recunoaște că nu știe dacă furtul s-a produs pe aeroportul din Dubai sau pe cel din România.

„Astăzi m-am apucat de despachetat și surpriză! Mi-am găsit verigheta și un singur inel. Pe celelalte le-au luat, dar astea erau cumva căzute. Cred că în grabă când le-au luat, verigheta și un inel cu safir au căzut. Am fost super fericită că măcar pe astea le-am găsit. Inelul de logodnă nu este, inelul cu floare nu este, inelul cu piatra lunii nu este. Mă rog, nu mai contează! Fiți atenți când călătoriți, nu știu dacă pe aeroportul din România sau pe aeroportul din Dubai”, a menționat prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Ilinca Vandici și soțul său au sperat să se bucure de o vacanță frumoasă, alături de micuțul Zian, însă finalul concediului s-a dovedit unul neașteptat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...