Ce face Geanina din Las Fierbinți când e oprită de fani pe stradă. ”Oamenii trebuie să înțeleagă asta”

Rădulescu Valentin 22.04.2020, 14:29
Ce face Geanina din Las Fierbinți când e oprită de fani pe stradă. ”Oamenii trebuie să înțeleagă asta”

Geanina din serialul Las Fierbinți, difuzat pe Pro TV, a vorbit despre cariera ei, dar și despre cum se comportă cu fanii. Actrița a dezvăluit mai multe detalii din viața ei în cadrul unui interviu.

Ce face Geanina din Las Fierbinți când e oprită de fani pe stradă

Anca Dumitra, cunoscută și ca ”Geanina” din celebrul serial Las Fierbinți, se află la vârsta de 32 de ani și este o actriță împlinită, dar îi și place la nebunie tot ceea ce face. Anca a răspuns la o serie de întrebări făcute de click.ro, iar răspunsurile ei au fost uimitoare. Aceasta susține că adoră când este salutată de fanii, dar mai ales când se află la ea în oraș, acolo unde este cunoscută de mai toată lumea. Când este oprită pe stradă, Anca le zâmbește fanilor și își salută cu bucurie. Totodată, actrița susține că oamenii trebuie să înțeleagă că este total diferită de personajul său în realitate. De astfel, a mai precizat și că toate personajele din serial dispun de un scenariu și o regie foarte bună.

”Sunt momente în care poate fi dificil pentru că sunt zile şi zile ale fiecăruia dintre noi. Uneori te poate ajunge oboseala, dar ce trebuie să existe ca o bază este plăcerea de a te juca de-a… Mie îmi place foarte mult să mă joc de-a Geanina, dar ce trebuie să înţeleagă oamenii este că personajele din serial pe care le văd pe micul ecran sunt personaje creionate în timp cu ajutorul unui scenariu foarte bun, cu o regie foarte bună cu o disponibilitate a fiecăruia dintre noi de a crea ceva şi a ajunge la oameni.”, a spus Anca Dumitra, potrivit sursei citate de mai sus.

Ce face Geanina din Las Fierbinți când e oprită de fani pe stradă. ”Oamenii trebuie să înțeleagă asta”
Ce face Geanina din Las Fierbinți când e oprită de fani pe stradă. ”Oamenii trebuie să înțeleagă asta”

Anca este recunoscătoare pentru succesul ei

În cadrul interviului Anca Dumitra a spus că este foarte mulțumită de succesul ei, dar și că munca a ajutat-o să ajungă până aici. Susține că este o câștigătoare și iubește meseria de actriță, iar echipa Las Fierbinți este ca o familie pentru ea. Amintim că Anca și-a sărbătorit și mama în urmă cu câteva zile, dar a și postat un mesaj emoționant în care i-a urat cele bune.

”Mai mult am câştigat decât am pierdut, adică sunt clar o câştigătoare. Cel puţin până în momentul de faţă aşa mă consider şi asta nu doar pentru că îmi practic meseria, dar o practic şi într-un mediu exact cum mi l-aş fi dorit. Sunt multe lucruri câştigate de-a lungul timpului, dar în principal, aşa cum am mai spus-o şi o repet, faptul ca Las Fierbinţi a devenit o familie. Petrecem mult timp împreună şi sunt multe momente haioase, şi frumoase, emoţionante. Celebritatea la noi nu este precum peste hotare, aşa că pot trece foarte uşor şi neobservată. Şi dacă nu trec neobservată, ba dimpotrivă, lumea mă sesizează de cele mai multe ori, ca să nu spun întotdeauna. O fac cu zâmbetul pe buze şi cu o mare bucurie că te văd, te întâlnesc şi pot să te felicite.”, a mai menționat Anca.