Exclusiv: Interviul care aruncă totul în aer! Tatăl lui George Burcea o susține pe Andreea Bălan: “Ce bărbat ești tu dacă îți abandonezi familia?”

Alexandra Andrei 24.02.2020, 18:34
Exclusiv: Interviul care aruncă totul în aer! Tatăl lui George Burcea o susține pe Andreea Bălan: “Ce bărbat ești tu dacă îți abandonezi familia?”

Până în urmă cu două săptămâni, Andreea Bălan și soțul ei formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Toată fericirea lor a început să se năruie în momentul în care a apărut în presă povestea tatălui lui George Burcea, un bărbat care și-a omorât amanta cu 25 de lovituri de cuțit.

Tatăl lui George Burcea îi dă replica fiului său: ”Ce bărbat ești tu dacă îți abandonezi familia?”

Nelu Burcea a plătit pentru fapta sa cu ani grei de pușcărie, actorul a mărturisit că nu își va ierta niciodată părintele pentru teroarea și abuzurile la care i-a supus pe mama și pe frații lui. În aceeași perioadă au început și să apară zvonurile conform cărora George și Andreea ar avea probleme în căsnicie, iar el ar fi părăsit deja căminul conjugal.

andreea balan, george burcea, nelu burcea
Tatăl lui George Burcea îl trage la răspundere pe fiul său

Gurile rele nu au întârziat să spună faptul că artista ar fi fost cea care s-a făcut foc și pară pe faptul că ar fi aflat din ziare că socrul său este un criminal si nu de la George. Între timp, despărțirea lor este una confirmată și rămâne de văzut dacă cei doi vor decide să mai acorde o șansă căsniciei lor sau vor divorța. Nelu Burcea, socrul Andreei, este hotărât să își spună partea de adevăr și spune că fiul său nu dorește altceva decât să îl denigreze: “Ce bărbat este acela care își părăsește familia? Își lasă soția și copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot, a declarat bărbatul, pentru Impact.ro.

Socrii Andreei Bălan sunt încă soț și soție!

Deși George Burcea a declarat în repetate rânduri faptul că părinții sunt sunt divorțați de mai bine de 30 de ani, în realitate, lucrurile stau cu totul și cu totul altfel: ”Încă suntem căsătoriți, nu ne-am separat niciodată în acte. Vom divorța la începutul lunii aprilie, la judecătoria Buftea”, ne-a mai spus socrul Andreei Bălan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...