Ce face Denise Rifai atunci când vede că se râde de ea pe Internet. Puține vedete se laudă cu asta

Stan Filon 13.11.2021, 10:14
Ce face Denise Rifai atunci când vede că se râde de ea pe Internet. Puține vedete se laudă cu asta

Denise Rifai este parodiată pe Internet, iar multe dintre aceste filmulețe ajung și în atenția celebrei jurnaliste. Aceasta a acordat recent un interviu în care a vorbit și despre momentul când vede că se râde de ea pe rețelele de socializare.

Ce face Denise Rifai atunci când vede că este parodiată pe Internet

Denise Rifai înregistrează un adevărat succes cu emisiunea de la Kanal d ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Jurnalista se bucură de popularitate. Primește multe mesaje de la urmăritorii săi în care este lăudată și apreciată pentru felul în care se prezintă în emisiune.

”Mă bucur enorm că oamenii au primit atât de bine această emisiune, după cum dovedesc și audiențele. Pentru mine este o onoare ca ei să mă aprecieze și să își exprime părerile despre emisiune și invitații mei. Această popularitate este un atu, din punctul meu de vedere, și mă responsabilizează. E important pentru mine că am alături o comunitate puternică, oameni care cred în aceleași valori ca și mine”, a declarat vedeta pentru unica.ro.

Ce face Denise Rifai atunci cand este parodiata pe internet
Ce face Denise Rifai atunci cand este parodiata pe internet

A întâmpinat și surprize în timpul emisiunii

Recunoaște că mai sunt și mesaje care o critică și spune că acceptă orice mesaj critic, care este constructiv. ”Iau în serios criticile și consider că mereu e loc de mai bine, dacă acele critici vin cu argumente. Răutățile gratuite, limbajul suburban ies din discuție”, a mai spus vedeta.

Jurnalista mai spune că lucrurile nu merg mereu chiar așa cum își dorește în timpul emisiunii și mai apar momente tensionate. ”Au fost și surprize pentru mine în emisiuni, am avut invitați care au refuzat să răspundă la anumite întrebări, dar ei au acest drept prin puterea formatului. Au mai existat situații când invitatul și-a rezervat dreptul de a suna pe cineva în timpul emisiunii, dar aceasta din urmă a fost o situație pe care am tratat-o cu umor și înțelegere”, a recunoscut realizatoarea de emisiuni.

”Am râs cu lacrimi”

Darce face Denise Rifai când se vede parodiată pe rețelele de socializare? Ei bine, vedeta a văzut și ea multe dintre aceste momente artistice și spune că asta înseamnă că emisiunea sa are succes. În plus, a recunoscut că se distrează copios.

”Am râs cu lacrimi urmărind anumite reinterpretări pe YouTube, chiar m-au amuzat. Cred că astfel de apariții au legătură și cu succesul emisiunii. În plus, sunt un om cu simțul umorului și îi apreciez pe acei creatori de conținut inteligenți”, a mai precizat Denise Rifai.

Urmăriți Impact.ro și pe