Ce face Cheloo cu banii câştigaţi de la Antena 1. Asta-i marea lui pasiune

Ioana Bucur 07.05.2021, 18:39
Ce face Cheloo cu banii câştigaţi de la Antena 1. Asta-i marea lui pasiune

S-a aflat ce face Cheloo cu banii câștigați de la Antena 1. Juratul de la iUmor a dezvăluit care este marea sa pasiune. Puțini știau cu se ocupă rapperul, de fapt, în timpul liber.

Ce face Cheloo cu banii câştigaţi de la Antena 1

S-a aflat ce face Cheloo cu banii câștigați de la Antena 1. După mai bine de un an în care concertele nu au mai existat, iar filmările pentru show-ul iUmor, de la Antena 1, au trecut prin mai mule amânări, se pare rapperul a avut mai mult timp să se concentreze pe una dintre pasiunile sale mai vechi și în care a investit sume impresionante. Puțini știu despre Cheloo, pe numele său real, Cătălin Ștefan Ion, că, în timpul său liber, este pilot la competiții de off road. Pasiunea pentru mașini 4×4 nu este una nouă, el participând la primul eveniment de acest gen în 2006, la un open pe lângă campionatul național. În ultimii 15 ani, juratul iUmor a stat pe locul pilotului și copilotului alături de nume mari din domeniu. Acum, face parte din echipa sportivă Transilvania Rally Team.

Să nu creadă cineva că pasiunea pentru mașini cu tracțiune integrală este una ieftină. Cheloo a schimbat mai multe autoturisme modificate integral, la care a adăugat kit-uri pentru competiții, printre care un Nissan Patrol, un Volvo XC 90 sau un Mitsubishi Pajero. Acum, rapperul de la Paraziții se mândrește cu o nouă achiziție, un Hummer H3 ce cântărește peste două tone, pe care l-a postat și pe pagina sa de Facebook.

„Îmi plac multe maşini. Mai exact, cele 4×4. Nu-mi plac maşinile care se târâie pe burtă. Nu mă impresionează un BMW Seria 6 sau un Lamborghini ori un Maserati. Cele care-mi plac îmi plac atît de mult, că nici nu ştiu să le scriu numele corect. Mă simt bine în maşina mea”, spunea Cheloo de la Paraziții, pilot la competiții off road, care folosește tot tipul acesta de mașini brute și pe străzi, citat de Money.ro.

Ce face Cheloo cu banii câştigaţi de la Antena 1
Cheloo, masina, pasiune

Câți bani primește Cheloo de la iUmor

Poate că mulți s-ar aștepta ca Mihai Bendeac să fie cel mai bine plătit jurat de la iUmor, el fiind, fără doar și poate, cel mai vocal dintre ei. Cu toate astea, se pare că cel mai frumos salariul îl încasează membrul trupei Paraziții. Cheloo și-ar fi negociat contractul la sânge, unele surse din Antena 1 dezvăluind că artistul ar primi 10.000 de euro pentru prestația de la emisiune. Potrivit PlayTech, în sezonul difuzat în 2017, Cheloo ar fi fost plătit cu aproape 3.000 de euro mai mult decât actorul Mihai Bendeac. iUmor nu este singurul său proiect, el având și o companie de înregistrări audio şi activităţi de editare muzică.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...