Glume despre Cheloo care au ”rupt” la iUmor. Top 10 din ultimele 9 sezoane și 1 episod

Daria Petrescu 16.02.2021, 10:05
Glume despre Cheloo care au ”rupt” la iUmor. Top 10 din ultimele 9 sezoane și 1 episod

Cheloo face parte din juriul iUmor încă din primul sezon, iar show-ul a ajuns anul acesta la cel de-al 10-lea sezon. De-alungul timpului, pe scena de la Antena 1 au existat mai multe persoane din showbiz, care i-au luat la „roast” pe cei cei trei jurați. Glumele făcute pe seama lui Cheloo, însă, au făcut deliciul publicului în cele 9 sezoane. Iată un top al celor mai bune glume făcute pe seama lui Cheloo.

Glume despre Cheloo care au ”rupt” la iUmor, de-alungul sezoanelor

-În 2016, Gheorghe Fetean, concurentul care l-a făcut măgar pe Cheloo a făcut senzație pe scena de la iUmor.

În 2019, cel care a făcut glume pe seama lui Cheloo a fost Marian Godină. „Stai liniștit, Chello! Nu sunt în timpul serviciului. Suntem oameni norocoși, niciunul dintre noi nu-i azi în uniforma pe care o merită. Nu știu dacă-ți amintești, dar noi doi ne-am mai întâlnit cu ceva timp în urmă.

De fapt și dacă-ți amintești întâmplarea, n-ai avea cum să mă recunoști pentru că atunci eram la muncă și aveam cagulă. Știu că ai scos și o melodie, ”Antimiliție”, iar unii te-au dat în judecată pentru asta.

”Dacă n-ai imaginație fă-te polițist”, e unul dintre versuri. Ce-i așa ofensator: Unii ar trebui să știe că atunci când compui o piesă, trebuie să ții cont și de rimă și de măsură. Ar fi fost greu să faci să sune bine un refren lung, ceva de genul:

”Dacă nu te mai ascultă nimeni și nu prea mai ai concerte, fă-te jurat la iUmor. Per total, Cheloo e chiar foarte tare. Dacă stau să mă gândesc e singurul om care și-a luat amendă de circulație de la DIICOT. Și asta pentru că a trecut pe verde”, a spus Marian Godina.

Irina Margareta Nistor a glumit pe seama artistului

În 2020, Cheloo a primit câteva replici picante din partea Irinei Margareta Nistor. Una dintre acestea a fost memorabilă și a făcut deliciul mediului virtual.  „După ce s-a interzis Filmul Pe aripile vântului, Cheloo a fost de acord spunând: ‘Mi se pare normal. Nu este deloc pe gustul meu. Nu are suficient rasism’. ”

Cheloo a fost ținta glumelor mai multor vedete care au urcat pe scena iUmor

Una dintre concurentele de la iUmo, din sezonul trecut a lansat  un atac la adresa lui Cheloo, Carmen dându-i numărul de telefon personal rapperului şi flirtând cu el destul de agresiv. Membrul Paraziţii a rămas fără cuvinte.

Andreea Marin l-a lăsat mască pe Cheloo

Și Andreea Marin a avut ceva de spus la adresa lui Cheloo. Vedeta a fost invitată pe scena iUmor, în urmă cu trei ani.

„Despre tine pot vorbi numai la superlativ, lucruri extraordinare, dar le voi spune cu altă ocazie. Muzica ta a inspirat generaţii întregi, mai ales acum cu recursul acesta compensatoriu”, a spus Andreea Marin la Antena 1.

În 2017, pe scena iUmor a existat un moment mai puțin plăcut. Unul dintre concurenți, Marian Ghiță, l-a atacat pe Cheloo, spunând despre el că și-a părăsit familia. Artistul i-a dat replica dură.

„Ce ştii tu despre familia familia mea? (…). Eu, pentru asta, dacă nu aş fi fost condamnat pentru 0.6 grame de iarbă, oferită unui fraier, poate să taie la montaj, poate nu, aşa, eu te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal. (…). În general, când eşti infractor dovedit în România, nu poţi să faci două dosare unul peste altul, pentru că mergi direct la puşcărie, iar eu am nevoie să-mi întreţin familia. Tu nu ştii nimic despre mine. (…)”, a spus artistul la Antena 1.

Sezonul 10 a debutat în forță cu Dan Frânculescu. Cum a glumit acesta pe seama lui Cheloo

„Mihai Bendeac este un coleg bun, am auzit de la colegi. Lui Cheloo îi împrumută borcănașe cu urină curate„, a spus Dan Frânculescu în prima ediție iUmor 2021.

-„Eu am crescut cu Parazitii. Păcat că nu a crescut si Cheloo cu Parazziții. Mi se pare că Cheloo dintr-un Golan rebel a ajuns un cetățean model cu două servicii”

-„Cheloo pare cumva că e la iUmor de nevoie”

-„Îl admir pe Cheloo că la vârsta lui încă mai cântă hip hop”

-„Trebuia să îi dea doi ani cu suspensoare, nu cu suspendare”

-„Cheloo este un rapper așa bătrân că el nu mai fuge pe gard, el merge de garduri”

 

Urmăriți Impact.ro și pe